765    4    0  

Gradestokk som måler riktig temperatur

 398     0
Finnes det gradestokker/termometere som måler riktig temperatur? Lurer på om noen av disse har falt i gulvet for her er det store variasjoner. Kanskje gå over til noe elektronisk, men de får ikke mange poeng på nettsidene.

Gradestokk som måler riktig temperatur -  - Pinje


Signatur

   #1
 5,336     Tromsø     0
Det var veldig kaldt der bildet ble tatt? ☃️

Når jeg kjøper tradisjonelle termometere pleier jeg å se på hvilken temperatur de som henger på stativet i butikkenos viser. Finner jeg mange termometeret som viser nøyaktig det samme, velger et av de. Jeg lar være å plukke de som viser en grad eller to mindre eller mer enn de andre.
Signatur
HSt
   #2
 36,577     Lillestrøm kommune     0
Må nevne byggvedlikehold hos oss som gjorde motsatt, de plukket termometeret med den høyeste verdien de kunne finne, damene som klagde på at det er kaldt klager visst ikke like mye lengre etter at de har fått dette digital termometeret 
  (trådstarter)
   #3
 398     0
Nå har jeg gått til innkjøp av to digitale termometer med batteri. De viser noen forskjeller i temperatur, men det er vel så lite at det ikke er noe å bry seg om.
Ellers finnes det jo mer avanserte digitale typer med gjennomsnittstemperatur ute og inne, luftfuktighet m.m. Men leste at man ikke kunne plassere de i nærheten av hverandre pga sensoren??
Gradestokk som måler riktig temperatur - 63a7a14e63c94c829a1b4bec5ef90dc0.jpg - Pinje
Signatur
HSt
   #4
 36,577     Lillestrøm kommune     0
Noen er redd for signal interferens på trådløs signal fea evt uteenhet, noen som noen gang har opplevd det som et problem ?