9 256    5    0  

Nivelerings- kikkert/laser

 636     0
Jeg skal ha en sånn kikert på stativ.... kommer ikke på hva det heter... Den skal brukes til å ta ut høgder etc. Men jeg trenger ikke en laser type... Bare en manuell. Hvem hva hvor.... finns det noen nettbutikker med det jeg prøver og få tak i?

  (trådstarter)
   #1
 636     0
Har faktiskt problemer med å finne noen nettbutkk som har dette. Er det noen som vet om en? Eller fler... Finner i utlandet, men kunne tenkt meg å handle i norge
   #3
 192     Nordland     0
Heisann. Har akkurat vært hos en kompis og støpt krone til garasjen. For å få alt helt i vater brukte vi en roterende laser (som stod på et stativ i midten) med en mottaker som indikerte med en pil om vi skulle opp eller ned. Denne var montert på et skaft som vi gikk rundt med. Utrolig genialt. Er ute etter en slik selv. Noen som vet hvor jeg kan finne en slik?

En nivelleringskikkert blir litt voldsomt for min del, men hvis noen er interressert så har visstnok Instrumentcomanietet AS et bra tilbud.

Jeg tenker det må være genialt å bruke en slik roterende sak når man f.eks skal støpe søyler til platting/verandaer og slikt. Noen som kan anbefale noen?

Edit! Jeg kom plutselig til å tenke på noe: Må man kjøpe lasermottakeren UTENOM? Er det kanskje derfor jeg ikke finner noe?
   #4
 3 708     Ringerike     0
Har handlet min niveleringskikkert her:
http://www.nybotek.no/index.php?sideNavn=Produkter&produktID=194

ca. pris 2890,- med koffert/stativ/målestav

De har også godt utvalg av laser utstyr.

KaNi: Jeg "gadd" ikke å rette av krona, jeg brukte laseren til å måle avvikene på hvert stenderpunkt og deretter justere lengden på stendere slik at toppsvill ble rett  ;D
Signatur