7 427    14    0  

BB-treff #2: Mandag 19/11 – hos Motek!

 1 340     Oslo     0
UTSATT

Det er over et år siden forrige ByggeBolig-treff, så det er på høy tid å møtes igjen!

Denne gang møtes vi først ”hjemme hos” Motek, som er importør av blant annet Festool, Hilti, Stanley og Protool. Som sist blir det verktøydemo og anledning til å teste verktøy. Denne gang blir det imidlertid ikke servering på stedet.

Etterpå reiser vi ned til Håndverkeren i Sentrum for å prate og ta et par pils for egen regning. Ingen spons, dessverre!

Dato:
Mandag 19/11

Tid:
Klokken 18.00 til 20.00 (hos Motek)
Fra 21.00 og utover (på Håndverkeren)

Sted:
Motek AS,
Alf Bjerckes vei 22B
Bydel Alna i Oslo

Restaurant Håndverkeren,
Rosenkranzgate 7
Oslo Sentrum

Kveldens program

1. Verktøydemo og –testing hos Motek
Mulighet til å se på og teste nyheter fra Festool (som har ganske høy status her på forumet) samt annet mekanisert metall fra Hilti, Protool, Stanley og flere. Det blir selvfølgelig ikke noen form for alkoholservering her, da kombinasjonen verktøy og alkohol er ufattelig dårlig.

2. Transport til Oslo sentrum
Mange kjører nok selv, så det er sikkert mulighet for å sitte på med noen for de som lar bilen stå – eller så kan det hende vi spleiser på en maksitaksi eller flere. Av parkering i sentrum kan Ibsen P-hus anbefales, det ligger i fin gangavstand fra Håndtverkeren i krysset Grensen/Rozenkranzgata).
Alternativt går det an å kjøre T-bane; Motek ligger ca. 7 minutters gange fra Vollebekk T-banestasjon (linje 5). T-banen bruker 10 minutter fra sentrum.

3. Sosialt opplegg på Håndverkeren
Som sist tar vi det etterfaglige på Håndverkeren, mest på grunn av navnet. Siden det er midt i julebordsesongen, er det ikke bare-bare å spise der; mat må forhåndsbestilles og jeg foreslår at hver enkelt forestår egne matbestillinger, eventuelt tar noe lettvint på veien og holder seg til flytende føde. Vi har reservert bord under navnet ”ByggeBolig” fra klokken 20.15, for de som foretrekker å droppe den ”faglige” delen hos Motek.

Påmelding
Gi et vink om du kommer innen mandag 19. november. Du kan vise interesse ved å poste i denne tråden, eller ved å sende en direktemelding til ”ByggeBoligLAB”.


[hr]Redigering: Endret detaljer om kollektiv transport.[hr]
Signatur

   #1
 204     Oslo     0
Var med sist, og det var veldig hyggelig - både å sjekke ut selvgående verktøy og å ta noen pils etterpå. Så jeg tar med kveldsfri fra pappaperm og rekkehusrenovering og blir med i alle fall.

Håper vi blir flere da!
   #2
 136     0
Reise fra Alf Bjerckes vei 22B til sentrum: Det er feil at det tar tjue minutter å gå. Det tar syv min å gå fra Motek til Vollebekk T. Det tar også syv min fra Motek til Alna togstasjon. Både tog og t-bane bruker drøye ti minutter til Nationaltheatret stasjon/Stortinget T.
  (trådstarter)
   #3
 1 340     Oslo     0
Takk for oppklaringen på kollektiv transport! Er ikke så lokalkjent rundt Vollebekk, så jeg brukte Google Maps for å beregne ruta ned fra T-banestasjonen. Google foreslo en lengre omvei som ville ta 20 minutter... har redigert første innlegg i tråden med innspillene dine.

7 minuttes gange er jo helt overkommelig, så da seiler kollektiv transport opp som enkleste, billigste og raskeste reisevei til og fra verktøydemoen.

Som du skriver er toget er også et godt alternativ. Lokaltoget oppover i Groruddalen går hver halvtime, så det passer da best å ta toget som går klokken 17.40 fra Oslo S. 7 minutter til Alna Stasjon, som du sier, og 7 minutters gange derfra til Motek = perfekt timing.
Signatur
   #4
 2 987     Akershus     0
Satser på bleiefri denne kvelden! Var med sist og dukker nok opp igjen.  Cool
   #6
 2 987     Akershus     0
Klart du har! Kanskje svigermor lar hans få lov til å komme også? sOPp burde sette ut båten, samt plukke opp Keen på veien.

Flere må melde seg på. Tools og mitt blide åsyn. Hva mer kan man ønske seg?  ;D
   #7
 21     Vestby     0
Jeg blir med og gleder meg!
Signatur

   #8
 5 410     Langhus     0
Jeg kommer og satser på at jeg ikke går på en ny handlesmell... Det kommer fremdeles små stikk etter fjorårets impulshandel...
Signatur
   #9
 70     Oslo     0

Jeg kommer og satser på at jeg ikke går på en ny handlesmell... Det kommer fremdeles små stikk etter fjorårets impulshandel...


Menn's hjerne i normaltilstand "I do what the voices in my wife's head tell me"  ;D

Anledninger som denne er en av de gangene hvor det skjer en liten krysskobling. Plutselig er det veldig logisk å kjøpe Kapex til 12 lapper 8)

Jeg kommer!
Signatur
   #10
 3 109     Norge     0
Det er ALLTID veldig logisk å kjøpe en Kapex 120.

Kva tid skulle det isåfall være ulogisk?