18 524    36    0  

Bygg Reis Deg 2013

 1 340     Oslo     0


ByggeBolig vil være på Bygg Reis Deg Messen Stand D05-09 og vi håper så mange som mulig stikker innom. Det vil være hyggelig å se ansiktene bak "nicket"  :)

I denne tråden kan vi dele nyttig informasjon om hva man kan se på messen. Er det noen spennende aktører og/eller produkter som det kan være verdt å besøke? Fortell oss gjerne hva du skal se på selv, dersom du har tenkt deg dit.

Vi vil også invitere messedeltakerne til å skrive i denne tråden og vi er ute etter følgende type info:

1. Hva viser dere frem på messen som kan være av interesse for medlemmer og lesere av ByggeBolig?
2. Har dere noen spennende messetilbud, i såfall hvilke?


For ByggeBolig sin del står vi på messen for å vise frem det flotte forumet til boliginteresserte, enten de er utstillere eller fagfolk. Vi er tross alt Norges største fagforum tilknyttet temaet Bolig  :D

Vi kommer til å stå sammen med ASV Solar (vi leier plass hos dem) så det er ikke umulig at vi også viser frem Energiportalen.

Våre forummedlemmer som definerer seg i kategoriene Fagbesøkende, Presse eller Studenter/Lærere kan få GRATIS inngangsbillett eller påmelding til fagseminar ved å gå inn på Bygg Reis Deg Messen og benytte kode WcuSQ ved registrering.
Signatur

   #1
 18     Oslo     0
Hei,

Vi tar oppfordringen. Som forhandler av lifter og stillas vil besøkende ha mulighet til å se våre stillas i bruk (rullestillas og fasadestillas) eller få en demo av våre saks-, tilhenger og bomlifter.

Hvis det er noe dere lurer på vedrørende stillas - hvordan bygge, tilpasse stillas til ditt prosjekt, lover og regler så skal vi være behjelpelige med å gi svar på de spørsmål du må ha. 

Du finner oss på plass E05-04 (E-hallen). Vi ønsker alle medlemmer av byggebolig.no velkomne til å ta en tur innom og ta en prat med oss.
Signatur
   #2
 1 699     Norge     0
For en flott tråd!

Vi skal som tidligere år, selvsagt delta på messen.
Jeg håper det i år blir en messe full av interessante stand for private og ikke en overflod av "proff".

Vi gleder oss!

Ps. Dersom noen aktører leser denne tråden, vil jeg veldig gjerne høre om muligheter for tilbud og informasjon på følgende:

Innerdører/skyvedør
Fliser ute/inne
Alloc laminatgulv
Gjerder
Utebelysning
Peisinnsats (2- eller 3sidet)
Garderobe med dør og skyvedør (garderobeinnredninger)
Pipebeslag og luftehatt i zink
STO-puss
Garasjeport (fortrinnsvis Hørman)

Lykke til med messe  :)
   #3
 18     0
Gilje Tre har en spennende stand med masse nyheter! Svanemerkede norske svært energieffektive kvalitets vinduer, tradisjonelle stilfulle og kule ytterdører. Kom å bli inspirert, vi venter på deg.

Besøk oss på Bygg Reis Deg i hall C på standnr C03-21, samme sted som i 2011.

Vi gir deg gratis adgang. Følg linken og registrer deg med passordet wTrPq. Skriv ut adgangskortet/kvitteringen og ta det med deg.
Signatur
   #4
 1     0
Hei folkens!

Nå er vi snart klare for å montere utstillingen på Bygg Reis Deg. I år skal vi stille ut en komplett 9,6 m2 solfanger og vise flere eksempler fra installasjoner i norske boliger. Under messedagene vil du få spesielt gode tilbud på komplette systemer. Eksempel:

Solfanger og vedovn med vannkappe
Solfanger for tappevann og vannvarme
Solfanger bare for tappevann.

Vi ønsker deg velkommen til vår stand i hall D05-09 !
Signatur
   #5
 1     0
Skal du igang med oppussig eller nybygg så er dette standen for deg. RBI Interiør med sine merkevarer Smartpanel, SAGA Parkett og Kronotex Laminat er i år representert med en stor stand på 136 m2 på Bygg Reis Deg. Her skal vi vise frem alt innen parkett, laminatgulv samt vegg, baderom og takpanel. Følg oss gjerne på https://www.facebook.com/SmartOppussing

Noen av det vi skal presentere på standen er:

Svanemerket Smartpanel
Hele 25 panelprodukter tilfredsstiller de høye kravene Svanemerket stiller. Disse har vi smalet i serien Smartpanel Pure http://smartpanel.no/smartpanel-serie/smartpanel-pure.

Nye farger Smartpanel
Vi lanserer denne høsten 3 nye Smartpanel farger. De nye fargene Pure Sand, Silver Grey og Mountain Grey har allerede vist seg å være bestselgere i Trend-serien. Nå får du dem også i profilene Perle, Skygge og V-fas med struktur overflate.

SAGA Parkett
Saga Parkett kolleksjonen er større enn noensinne. Over 50 dekorer i 5 serier med hvert sitt særpreg. SAGA Classic med tradisjonelle 3-stavsparketter, SAGA Exclusive med stilrene 1-stavsgulv, SAGA Express med gulv i ulike innfarginger med G5 klikk, SAGA Wideplank med ekstra brede og lange bord og nykommeren SAGA Nordic med dekorer som spenner fra det mørke og røffe til det lyse og elegante. http://sagaparkett.no/

Kronotex Laminat
Kronotex laminatgulv er gulv med unik styrke og design. Gulvene blir produsert av verdens største laminatprodusent i Tyskland. Vi stiller på messen med nesten 60 dekorer så her skal det være et gulv for enhver smak. http://kronotex.no/

Besøk oss på stand B03-21. Håper vi sees!

mvh.
Ann Jeanette Myrland
Ansatt i RBI Interiør
Signatur
   #6
 3 082     Gol     0
Hei alle lesere. Monter vil også være her. Jeg skal dit på onsdag så kanskje dere ser meg på stand :)

Bransjens mest spennende lansering - Multikomfort
Optimera/Montér vil være representert på Bygg Reis Deg. Her vil vi lansere Optimera Multikomfort som vi vil påstå er bransjens mest spennende lansering. Som byggmester møter du stadig nye krav og forskrifter, muligheter og løsninger.
Dette er for mange både krevende og forvirrende. Derfor har vi valgt å utvikle Optimera Multikomfort. Multikomfort er byggtekniske løsninger, som alltid er innenfor myndighetenes tekniske krav. Gjennom løsninger og kurs vil vi gjøre din hverdag tryggere og enklere. Besøk oss på stand D03-16 i Hall D for mer informasjon om Optimera Multikomfort.
Signatur
   #7
 7     0
Smile God kveld Byggebolig brukere,
Med lukta av messehallen på Lillestrøm fortsatt hengende i nesa må jeg bare henge meg på denne tråden her. Vi skal også delta på Bygg Reis Deg messa i år og håper du tar deg tid til å stikke innom oss. Vi holder til på stand C03-23. Akkurat nå er det kaos der, men innen onsdag kl. 10.00 skal nok alt være klart  ;)
Vi har 4 produktnyheter som vi skal vise frem på messa:
1. Ny ståltakrenne med navnet Nordic Stål, svensk produsent, 20 års garanti
2. Ny eksklusiv plan takplate i polykarbonat - lekkert design med flotte profiler
3. Ny type terrassetakplate, trapezform, navn JærboPro, 15 års garanti
4. Infiltrasjonsmagasin til nedgraving for huseiere med vannproblemer ved voldsomme regnskyll.

I tillegg kan du selvfølgelig se resten av vårt sortiment der.

Skriv ut og ta med deg denne teksten til Plastmos stand på Bygg Reis Deg. Da noterer vi navnet ditt og mobilnummer og du er med i en eksklusiv Byggebolig trekning av 3 HexaLine garasjepakker med dreneringsrenner (verdi ca. kr 1000,-). Vi ringer vinnerne når messa er slutt  :D

Hjertelig velkommen!

Med vennlig hilsen
Helene  :)
Plastmo AS
Signatur

   #8
 25     0
Hei kjære leser  :)

IEC-HUS er å finne på stand D02-17B. Stikk innom standen vår for en hyggelig boligprat med en av våre boligkonsulenter, for å delta i konkurranse (lørdag og søndag) på Gavekort til verdi av 5000 kr, eller bare for å snike til deg boller og kaffe.

Vi gleder oss til å se deg!

PS. Trenger du noen gratisbilleter? Ta kontakt! "Førstemann til mølla"-konseptet gjelder  :)

Med vennlig hilsen
IEC-HUS
ved Anette Kristiansen/ anette.kristiansen@iec-hus.no
Signatur
   #9
 29     0
Hei alle brukere av ByggeBolig!

Dovrepeisen er å finne på årets Bygg Reis Deg i Lillestrøm. Ta deg en tur innom stand D01-25 for det nyeste innen vedfyrte ildsteder, og en hyggelig prat med en av våre representanter og forhandleren Hot Megastore.

Dovrepeisen har kommet med flere nyheter det siste året, med brennheite Dovre Sense som det siste tilskuddet. Denne vil stå utstilt i to utgaver, og du kan sikre deg ditt eksemplar til en god pris!

Skal ildstedet skiftes ut til vinteren? Benytt sjansen på Bygg Reis Deg!

Vel møtt :-)

Mvh Thomas
www.dovrepeisen.no


Signatur