4,955    16    10  

Byggebolig har nå Community Manager!

 5,415     Langhus     4
Jeg har idag min første dag som Community Manager i Byggebolig.

Community Manageren i Byggebolig er et bindeledd mellom forumbrukerne, annonsører og bedriften Byggebolig.

Målet med stillingen er å gjøre byggebolig.no til et enda bedre nettsted enn det allerede er idag Smile

Skummelt spennende, og jeg gleder meg veldig til ferden videre!

Kort om meg:
Bakgrunn fra IT.
Holdt på med forum som bruker, moderator og administrator de siste 10-15 år.
44 år, Gift, 3 barn.
Ble medlem på byggebolig i forbindelse med husbygging i 2010.

Er det noe du savner eller ønsker mer av på byggebolig, så ta kontakt!
Signatur

   #2
 1,076     1484     0
Interessant hvordan forumet gires for å bli en pengemaskin for investorene. Jeg stiller spørsmål om hvor mange som egentlig ønsker bidra med gratis innhold, som så skal selges til høystbydende. Rosablogging om matoppskrifter er en ting, en lur måte å spare 50 000kr i utgifter på er noe annet. På tide å kreve royalties kanskje ?

Jeg ønsker trådstarter all mulig lykke i ny og sikkert godt betalt jobb
Signatur
   #4
 2,018     Strømmen     0
Nei, verken Utsikten eller jeg betale for signaturen vår, og siden BB så langt
ikke har tjent penger, og derfor gått en usikker fremtid i møte, er det helt
greit at noen overtar og "giret opp", slik at BB består...

Jeg ønsker derfor Jafo hjertelig velkommen til BB, og håper at han og de
andre i Admin. lykkes med å bygge "Ny BB" tilbake til de store høyder....
Signatur
   #5
 5,569     1
Du skriver "tilbake til de store høyder". Det er et premiss jeg er uenig i. Jeg har vært relativt aktiv på forumet siden 2008, og kan ikke se at alt var så mye bedre før eller at forumet var så mye mer aktivt tidligere*. Tvert imot, jeg syntes aktiviteten har vært relativt jevn, men med et veldig viktig unntak: De siste par årene har vi sett en betydelig økning av aktive bedrifter.

*) Rundt jul har det alltid vært ganske stille. Noen har sammenlignet de siste par ukers aktivitet med tidligere i høst, og knytter forskjeller til oppdateringen av forumet - det blir feil. Skal man sammenligne epler med epler, må man sammenligne denne julens aktivitet med forrige jul. Jeg tror ikke forskjellen var så stor, men det er min subjektive mening. Statistikken er fasiten, selvsagt.

Ellers er det vel åpenbart at driften av forumet ikke er gratis. For å kunne bruke penger, må man tjene penger - dermed blir det butikk, sånn er det bare, og en veldrevet butikk skaper verdier for sine investorer. Ellers får man neppe så mange investorer, og da blir det lite penger å investere også. Jeg er helt enig i det elby skriver om at det er bra at noen finner penger å tjene på forumet, slik at det faktisk består. Jeg klarer fint å se noen annonser, og blir det for mye slutter jeg jo bare å bruke forumet. Jeg er bare aktiv på forumet så lenge det gir verdi for meg, enkelt og greit. Slik jeg oppfatter Jafos nye jobb, er en del av oppgaven å sørge for at forumet gir enda mer verdi for meg som bruker. Så da er jeg happy.

Jafo har fått en utfordrende jobb, men hvem gidder vel å ha en jobb som ikke er utfordrende? Gratulerer med ny jobb, og gratulerer til BB med (enda) en stødig kar i administrasjonen!
   #6
 2,018     Strømmen     0
Du skriver "tilbake til de store høyder". Det er et premiss jeg er uenig i. Jeg har vært relativt aktiv på forumet siden 2008, og kan ikke se at alt var så mye bedre før eller at forumet var så mye mer aktivt tidligere*. Tvert imot, jeg syntes aktiviteten har vært relativt jevn.
Nå er det ikke bare BB som kan skilte med målbare tegn, vi som har logo i signatur
og som bruker Google Analytics, har 100% målbarhet for innlinking fra BB, og etter
1 desember har vår innlinking sunket med 95%...  noe som helt klart viser et bilde  
av aktiviteten..  uansett så tror jeg BB vil komme opp igjen, og vi går derfor inn
som annonsør igjen til uken...
Jeg har gitt råd til BB før, og de har fulgt flere... men rådet om fjerne Medlemmenes prosjekter fra midtstripen er ikke fulgt... der skal det bare ligge utfordringer...
og svar på disse...

 
Signatur
   #7
 1,340     Oslo     1
Da er dette off topic men stats må brukes med omhu: ingen linker fra innlegg har virket siden 1 des - derav 95% ned (de virket fra omtrent 30 des). Trafikken som signaturene "lever av" (gjester/ikke-innloggede) er opp med ca 10% i desember, sammenlignet med året før.

On topic: vi er stolte av å få med Jafo på laget. Han er en meget dyktig person med imponerede bakgrunn og han har god innsikt i det som rører seg på Byggebolig. Med Jafo på laget kan vi lettere utvikle forumet samtidig som vi ivaretar det som er så fantastisk med bb = fagdiskusjoner om bolig, fritatt for spam og dårlige diskusjonsmetoder.

Mvh administrasjonen i Byggebolig Smile
Signatur

   #8
 1,076     1484     1
Ser poenget ditt, men betaler du for "signaturen" din?


Nei, hverken jeg persnlig eller Mikromaskiner.no eller Budsjettmaskiner.no betaler noe som helst for våre "signaturannonser".
Basert på antall treff BB genererer på mine sider, kan jeg ikke helt forstå hva betalingsevnen skulle bestå av heller. I perioden oktober-1 januar har BB generert 28 unike av treff på min side, for hele året er antallet 171. Jeg har sikkert ikke "sexy nok " appeal i mitt firma til å generere treff, men det er nå de tjenestene jeg kan tilby, hverken mer eller mindre.
Signatur
   #9
 3,234     Vestfold     0
Gratulerer med jobben. Jeg mener ut fra det jeg har lest av innlegg fra deg, at du har store sjanser for å gjøre en god jobb på dette!

Lykke til! Og godt nytt Byggebolig år!