1,648    10    25  

Byggebolig i tall

 6,701     Akershus     8
Byggebolig sitter på data om mye rart knyttet til forumet. I denne tråden kommer jeg til å dele en del av disse tallene med dere. Jeg gjør det først og fremst for moro skyld, men også for å gi et litt annet innblikk i hva Byggebolig er Smile

Første ut er en oppfølging av Jafos tråder om statistikk for anbefalinger.

De 10 mest anbefalte medlemmene per 14.06.16 er:

Byggebolig i tall - anbefalte.png - cheffen

De 10 medlemmene som har delt ut flest anbefalinger per 14.06.16 er:

Byggebolig i tall - anbefalere.png - cheffen

De fleste som har vært litt på forumet vil ha sett at Inge79 er raus med å dele ut anbefalinger. Faktisk har han delt ut flere anbefalinger enn de tre neste på listen til sammen Smile Uten at det skal være til forkleinelse for alle andre som rundhåndet deler ut anbefalinger til andre!

Når det gjelder anbefalte ser vi at det er tettere i toppen, men at finnmark4ever og frodes ligger et lite stykke foran resten.

Godt jobbet alle sammen!

  (trådstarter)
   #1
 6,701     Akershus     7
Er dere klar over at det dere skriver på Byggebolig vises utrolig mange ganger? Det er vi Smile

Vi har mulighet til å hente ut estimater over hvor mange ganger medlemmenes innlegg er vist. Det er riktignok kalkulerte tall som er heftet med litt usikkerhet både oppover og nedover, men det er litt artig. Jeg kommer ikke til å liste opp enkeltmedlemmer her, men kan bruke meg selv som eksempel.

Teller vi med dette innlegget har jeg skrevet 4669 innlegg i 1780 ulike tråder siden juni 2012. Disse innleggene er estimert vist 12 773 843 ganger. Nesten 13 millioner ganger, altså. Det betyr ikke at innleggene er _lest_ så mange ganger, men er likevel nesten litt skummelt å tenke på.

Og jeg er slettes ikke den som har fått mine innlegg vist flest ganger. Det finnes medlemmer med både 20, 30, 40 og til og med nesten 100 millioner visninger Smile

I stort er deltakelse på Byggebolig som et slags kinderegg:

  • Du hjelper andre å løse problemer og utfordringer her og nå

  • Du bidrar til andres problemløsning og læring i fremtiden

  • Du lærer mye selv og motiveres kanskje til gjennomføring av egne prosjekter


Takk til alle som bidrar Smile
  (trådstarter)
   #2
 6,701     Akershus     3
Siden oppstart i oktober 2007 har Byggebolig har antallet brukere økt fra én (adminstrator) til ca. 37 000, tilsvarende et snitt på 12 nye brukere hver dag.

Disse 37 000 medlemmene har opprettet over 69 000 tråder som består av over 700 000 innlegg, tilsvarende et snitt på ca. 10 innlegg per tråd.

De fem mest leste trådene på Byggebolig per 17.06.16 er:


Til slutt kan vi jo også ta med at litt i overkant av 7000 tråder ikke har fått svar, tilsvarende ca. 10 % av det totale antallet tråder. Det skulle bety at man kan være forholdsvis sikker på å få svar dersom man stiller et spørsmål her inne Smile

  (trådstarter)
   #3
 6,701     Akershus     0
Hvilke tråder engasjerer egentlig? Det er flere måter å se det på, men for enkelhets skyld ser jeg nå på hvilke tråder som har flest innlegg:


Ikke helt overraskende finner vi igjen noen av trådene fra forrige post, men totalt sett er det de "evigvarende" trådene om CBB og Rossi som skaper mest diskusjon Smile De tre trådene på temaet har til sammen 491 flere innlegg enn elektrikertråden. 

Det kunne vært interessant å se litt på forholdet mellom antall visninger og antall innlegg også, men det får bli på et senere tidspunkt Smile
  (trådstarter)
   #5
 6,701     Akershus     0
Det har jeg ikke sett noe på, og er litt usikker på om det finnes noe måte å få ut slike tall på. Skal sjekke litt Smile
   #6
 1,596     0
Finnes det tall på hvor mange som leser forumposter uten å være innlogget; altså hvor mange "gratispassasjerer" som henger seg på?

Får inntrykk av at mye av det som blir diskutert her inne kommer frem i andre fora og i det virkelige liv...
  (trådstarter)
   #7
 6,701     Akershus     2
Har ikke tall på akkurat det du spør om, i alle fall ikke klokken ett natt til søndag Smile Men over 90 % av trafikken til Byggebolig kommer via søkemotorer, så vi kan ganske trygt si at de fleste som besøker oss er "gratispassasjerer".

  (trådstarter)
   #8
 6,701     Akershus     1
Vi nærmer oss slutten av året - på tide med en oppdatering på anbefalte/anbefalere!

De 15 som har fått flest anbefalinger:

Byggebolig i tall - anbefalte.PNG - cheffen

De 15 som har delt ut flest anbefalinger:

Byggebolig i tall - anbefalere.PNG - cheffen
  (trådstarter)
   #9
 6,701     Akershus     3
God morgen alle sammen!

På tide med en ny oppdatering på hvem som har fått flest anbefalinger og hvem som gir flest anbefalinger Smile Den observante vil se at jeg har blitt tatt ut av listen over de som deler ut flest anbefalinger - det er rett og slett fordi store deler av min forumbruk er en del av jobben.

Byggebolig i tall - anbefalinger.JPG - cheffen

Tallene viser at HSt fremdeles ligger på topp, men har dratt ganske kraftig ifra. Ved forrige passering, som var like før jul 2016, lå han fattige én anbefaling foran finnmark4ever. Nå ligger han solide 175 anbefalinger foran KjellG.

Når det gjelder det å gi anbefalinger til andre, er det fremdeles Inge79 som er soleklart mest raus. Imponerende!

Takk til alle som bidrar! Smile
   #10
 3,083     Gol     1
Her blir det lagt ut mye god info om dette med bygging og et hjem. Imponerende at så mange leser og bruker forumet. Vert lite fra min kant i det siste. Kommer sterkere tilbake. 👍🏻
Signatur