600    17    2  

Byggebolig er tilstede for å se hva som skjer og å prate med både små og store aktører.

 1,340     Oslo     0
Byggebolig er tilstede for å se hva som skjer og å prate med både små og store aktører. - byggreisdeglogo-1.png - ByggeBoligLAB

Fra onsdag 16.10 til lørdag 19.10 finner du byggebransjens viktigste møteplass på Norges Varemesse i Lillestrøm.  Vi snakker selvsagt om Bygg Reis Deg 2019.

Her finner du over 500 utstillere fra byggebransjen – alt fra de du kjenner godt fra før til nye og spennende aktører. I denne tråden kommer vi til å legge ut noen drypp fra vårt besøk – både for å inspirere og informere.

Er det noen dere spesielle dere vil at vi skal prate med? Si i fra her – så skal vi se hva vi kan få til!

Kanskje noen av våre brukere også har tenkte å ta turen til Lillestrøm de kommende dagene?

Vi vil gjerne høre fra dere om det ogsåSmile
Signatur

Vi tar tempen på boligeierne. Hvilke planer har du for messen?

 • Ønsker generell oppgradering
 • Har valgt ut produkt (er) å se inn på på forhånd
 • Har valgt ut leverandør / produsent å besøke på forhånd
Maks 3 svar


  (trådstarter)
   #1
 1,340     Oslo     1
Årets messe er åpen både for fagfolk og amatører og har rekordmange 500 utstillere - så garantert mye spennende å se inn på.

Hent din gratisbillett her! så sparer du tid i resepsjonområdet!
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 1,340     Oslo     1
Vi startet med E-hallen. Her var det ca 90 utstillere med stort og smått. Det er utrolig mange produktløsninger som presenteres på messen og vi fant flere utstillere i hallen vi i byggebolig mener fortjener din oppmerksomhet:-)

1) Softwork AS Stand E03-43


Softwork® Fugevarmer er et varmeelement som forenkler bruk av lim- og fugemasse på kalde årstider. Bak produktet er Marius Jakobsen - utdannet tømrer og firmaets gründer.  

Byggebolig er tilstede for å se hva som skjer og å prate med både små og store aktører. - Softwork.png - ByggeBoligLAB

Fugevarmeren gjør fugen mykere og dermed lettere å jobbe med. Produktet gjør at du slipper å planlegge når du skal bruke fugen ved lave temperaturer. Fugen får bedre heft og gir finere resultat. Man slipper også slitasje på underarm/sener når fugen er oppvarmet.

Kan også kjøpes i deres netthandel: Klikk her!
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 1,340     Oslo     0
2) Lavenergisystemer AS E01-01

Byggebolig er tilstede for å se hva som skjer og å prate med både små og store aktører. - Lunos.png - ByggeBoligLAB

Hyggelig folk på Lavenergisystemer sin stand. Kunnskapsrike er de også.

De markedsfører LUNOS e² som er et balansert ventilasjons-system, spesielt egnet ved rehabilitering og ettermontasje. Ventilatorene monteres i ytterveggene, uten plasskrevende aggregat og kanaler. De gir bedre varmegjenvinning enn lignende ventilasjon. Absolutt verdt et besøk om du har en bolig eller leilighet med mekanisk ventilasjon og ønsker å oppgradere til balansert ventilasjon:-)
Signatur
  (trådstarter)
   #4
 1,340     Oslo     0
3) C. S. Messel Stand EO4-17

Byggebolig er tilstede for å se hva som skjer og å prate med både små og store aktører. - Fein liten.jpg - ByggeBoligLAB Byggebolig er tilstede for å se hva som skjer og å prate med både små og store aktører. - Fein Espen - liten.jpg - ByggeBoligLAB


Vi besøkte ekspertene når det kommer til profesjonelt og ekstremt pålitelige elektroverktøy C. M. Messel og så inn på deres Fein produkter med spesielle anvendelseløsninger også innen bygg og metallindustrien.

Her er det Espen Lier som skjærer i en kraftig skrue som må gi tapt for det nye E-Cut Carbon sagbladet deres spesialdesignet for de tøffe jobbene. Vel verdt et besøk.  
Signatur
  (trådstarter)
   #5
 1,340     Oslo     0
4) Viking Arm Stand EO4-13

Byggebolig er tilstede for å se hva som skjer og å prate med både små og store aktører. - Viking2 400.jpg - ByggeBoligLAB


En helt unik, håndholdt og patentert jekk som egner seg godt ved montasje av blant annet dører, vinduer, lagersystemer, kjøledisker og ventilasjonssystemer, gulvleggning med mere. Jekken er nyttig for å løse montasje-oppgaver alene

Vi testet Viking Arm jekken som lanseres på Bygg Reis Deg 2019 ved å jekke opp en av gründerne Øivind Resch og med antatt vekt på +/- 100 kg. Det gikk veldig lett😊

Produktet kan bestilles på nett hos H.C Thauglands Trælastforretning: Klikk her!

Signatur
  (trådstarter)
   #6
 1,340     Oslo     0
5) ISFRITT Stand E04-47

Gå trygt på Isfritt sine varmematter

Byggebolig er tilstede for å se hva som skjer og å prate med både små og store aktører. - Isfritt.png - ByggeBoligLAB
På Isfritt sin stand i E-hallen fant vi en virkelig vinner for den tiden vi går inn i. Deres varmematter sørger for trygg ankomst til ditt hus eller hytte, eller hvor hen du ønsker at det skal være tørt trygt å gå. 

Snø og isfritt gjennom hele vinteren  
Med disse varmematter får du is - og snøfrie passasjer, som gjør det trygt og sikkert hele vinteren igjennom. På denne måten kan du ha det snø - og isfritt på alle de områder som du har hatt utrygge passasjer, mattene har du gleden av år etter år hver eneste vinter. Det er bare kreativiteten som setter en stopper for bruksområde. Trivelige folk med en skikkelig problemløser:)
Signatur
   #7
 1,315     Skedsmo     0
Hvor er smarthus produsentene? Ser hverken Eaton, Sensio, Futurehome eller andre på listen over utstillere.
Signatur

  (trådstarter)
   #8
 1,340     Oslo     0
6) Six Scandinavia Stand: E04-12

Her fant vi Cable Clamp - endelig en løsning for å få system og orden på alle typer ledninger, kabler, slanger osv.

Byggebolig er tilstede for å se hva som skjer og å prate med både små og store aktører. - Cable Camp 300.jpg - ByggeBoligLAB

Det er Six Scandinavia og Morten Adamsson som har agenturet for Cable Clamp. Produktene er fra USA hvor de også er markedsleder innen sitt segment. Det er bare fantasien som setter en grense for bruken.  

Under vårt besøk dukket en fornøyd bruker opp på standen. Han hadde kjøpt sine Cable Clamp i Boston for flere år siden og de fungerte riktig så flott enda. Han uttrykte "dere er jammen heldig som har fått dette agenturet" og jeg forstod hva han mente.
Signatur
  (trådstarter)
   #9
 1,340     Oslo     0
Hvor er smarthus produsentene? Ser hverken Eaton, Sensio, Futurehome eller andre på listen over utstillere.

God kveld Samdal!

Noen tanker om dette:
a) Til forskjell fra tidligere år er messen åpen for både konsumenter og fagfolk. Kan det være at de nevnte aktører ønsker å holde en avstand til målgruppen konsumenter og å overlate til egne forhandlere å håndtere dette?

b) Som følge av punkt a: De nevnte aktører selger i all vesentlighet gjennom elektrikerkjeder og ingen av disse kjedene har funnet det hensiktsmessig å delta på messen - da blir det noe mer ugreit enn ellers i forhold til egen organisasjon å sette av nødvendige ressurser for deltagelse.

Dette er basert på antakelse og ikke noen sannhet. I alle fall: Vi vil ta en ekstra titt inn på de 5 aktørene som har meldt seg på utstillingen for Smart Houses i morgen.

Det er Sikom (Ring hytta varm), Kardia, iComfort, Autobolig og Apartme-Home Energy Management System. Det virker på meg som at noen av disse er både produsent, utviklere og forhandlere av eget utstyr og kan da bruke messen godt.

Hva tror du selv er årsaken til at de du nevner ikke viser frem sine løsninger her?
Signatur
  (trådstarter)
   #10
 1,340     Oslo     0
7) Gilje Stand E01-22

Har du planer om å anskaffe nye vinduer eller dører er det absolutt en god plan å stikke innom Gilje på messen. Her fant vi flere nyheter vel verdt å ta en titt på. 

Nyhet 1)
Siste skudd på stammen er en ny balkongdør med en unik lufteløsning. Bildet under viser Elin og Per sammen med deres nye problemløser for å sikre mange gode netters søvn. Den observante leser kan der se at glasset er åpnet i posisjon for  lufting på toppen av døren og lukket inntil nede - gir god lufting og sikrer at ikke ubudne gjester kommer på besøk Smile

Byggebolig er tilstede for å se hva som skjer og å prate med både små og store aktører. - Gilje liten.jpg - ByggeBoligLAB


Nyhet 2)
Har du noen gang vært i tvil om alle dører og vinduer er lukket og låst?

Med Gilje Sense i dører og vinduer har du full kontroll på om huset ditt er lukket og låst. 

Byggebolig er tilstede for å se hva som skjer og å prate med både små og store aktører. - gilje sense 300.jpg - ByggeBoligLAB

Det er både oversiktlig og behagelig. All informasjon du trenger finner du på mobiltelefonen. En enkel app gir deg oversikt over alle dører og vinduer koplet til.Signatur