229    13    4  

Byggebolig og Fine Bad på VVS-dagene 2018

 6,704     Akershus     1
Hei alle sammen!

I disse dager går VVS-dagene av stabelen på Norges Varemesse i Lillestrøm. Sammen med Anita Meian i Fine Bad er et par utskremte medarbeidere fra Byggebolig på plass for å rapportere om spennende nyheter og interessante aktører i VVS-bransjen. I denne tråden deler vi noen videosnutter fra arrangementet.

For ordens skyld - det er ingen kommersielle forbindelser mellom Byggebolig aktørene/produkter som omtales. Det er altså ikke noen form for annonsering inne i bildet her Smile  (trådstarter)
   #1
 6,704     Akershus     0
En spennende aktør innen VVS-bransjen er Vieser. De produserer innovative avløps- og gulvslukløsninger som oppfyller og overgår kravene både hos bedriftskunder og hos sluttbrukerne, dvs. huseiere. Er du på jakt eller sluk med stor kapasitet, vannlåser med sensor eller stilige slukrister, bør du se nærmere på Vieser sine produkter. Produksjonen deres skjer i de dype, finske skoger.

  (trådstarter)
   #2
 6,704     Akershus     0
En mer velkjent aktør er Hurricane, som er kjent for å lage massasjebad. Nå har de imidlertid tatt steget videre og lansert en spadusj:

  (trådstarter)
   #3
 6,704     Akershus     0
Noen som har hørt om Laufen?

De er store i Europa og er i ferd med å etablere seg i Norge med sitt enorme utvalg av porselen til badet. Veggen som filmes kort i videoen er kun 0,16 % av det totale utvalget! I tillegg til porselen, leverer de blant annet også baderomsmøbler og kraner.

  (trådstarter)
   #4
 6,704     Akershus     0
Kan det være duket for lavere priser på VVS-materiell for privatforbrukerne?

To av Norges største rørleggerkjeder, Rørkjøp og VVS-eksperten har nemlig gått sammen om en felles innkjøpsavtale som gir bedre priser.

  (trådstarter)
   #5
 6,704     Akershus     0
Korsbakken Trading er et selskap som tradisjonelt har rettet seg både mot rørleggere og privatmarkedet, men nå tar de steget inn i prosjektmarkedet og vil tilby tilvalgspakker på VVS til leiligheter. I det siste har de også lansert dusjtoalett.

  (trådstarter)
   #6
 6,704     Akershus     0
Nye muligheter på VVS-dagene:En spennende aktør er Lyngson, som driver med varme. Anita og Morten oppsummerer med at en radiator ikke er en radiator og at det finnes mange spennende muligheter med moderne oppvarmingsløsninger:

  (trådstarter)
   #7
 6,704     Akershus     0
Et badekar er eller ikke lenger bare et badekar. Nå får du for eksempel badekar med lys under og integrert musikkanlegg - for eksempel fra Sanipro som Morten og Anita snakker om i videoen under.