27 056    64    0  

ByggeBolig-treff i Oslo torsdag 16. juni

 1 340     Oslo     0
Vi inviterer herved medlemmene av ByggeBolig til en liten sammenkomst i Oslo før sommeren. Vi har fått låne det splitter nye demo-rommet til C. S. Messel på Grorud i Oslo, og der kan vi møtes og kikke på verktøy, spise og prate litt før vi tar turen ned til sentrum og avslutter kvelden for egen regning på Restaurant Håndverkeren.

Dato:
Torsdag 16. juni

Tid:
Kl 18.00 til 20.00 ++

Sted:
C.S. Messel, Østre Aker vei 105 (klokken 18.00-20.00)

Restaurant Håndverkeren, Rosenkranzgate 7 (etter 20.30)

Kveldens program:
1. Verktøy-demo og grilling
Dette blir faktisk innvielsen av demo-rommet til CS Messel, som importerer verktøy fra blant annet Fein, Grit (båndslipesystemet til Fein), Dräko, Zapcut, Mafell, Rebir, LadderMax, Euroboor og Cable Buddi. Vi kikker litt på verktøy, tester og prater oss i mellom mens vi spiser grillmat og drikker brus eller lettøl. Power tools og alkohol er en dårlig match, så det blir ikke noe øl eller vin i demorommet. Denne delen av programmet er ”all inclusive”, og det koster ingenting å være med!

2. Halvlitere og sosialt program
Klokka åtte spleiser vi på maxitaxi til sentrum, og Restaurant Håndverkeren må være det rette stedet å fortsette kvelden. Håndverkeren har et veldig godt utvalg av kvalitetsbrygg fra nær og fjern, men her må alle sponse seg selv. Dermed er det offisielle programmet egentlig over, og dere bestemmer selv hvordan kvelden skal utvikle seg videre.

Vi håper at dette kan være en anledning til at ”Byggeboligere” kan møtes ansikt til ansikt og bli litt bedre kjent, og kanskje også få litt faglig påfyll.

Finne frem
Kollektivt: Ta T-bane linje 5 og gå av på Veitvet stasjon, spaser nedover Veitvetveien (15 minutter) og over Østre aker vei. Ca. 30 minutter reise totalt fra Jernbanetorget. Se kart.

Bil: Følg Østre Aker vei oppover fra Økern. Ta av ved avkjøringen til Veitvet. Nesten rett etter avkjørselen svinger du til venstre. Etter 50 meter er du fremme. Se kart.

GPS: Hvis du bruker GPS for å finne frem, må du taste inn adressen ”Østre Aker vei 103”, for nummer 105 ligger ikke i systemet.

Påmelding
Påmelding innen 6. juni. Du kan melde deg på ved å poste i denne tråden, eller ved å sende en direktemelding til ”ByggeBoligLAB”.
Signatur

   #1
 22 342     Akershus     0

Power tools og alkohol er en dårlig match, så det blir ikke noe øl eller vin i demorommet. Denne delen av programmet er ”all inclusive”, og det koster ingenting å være med!

Hvordan kan det da være all inclusuve?  ;)

Høres greit ut dette tar vel en tur innom.
   #2
 16     Stavanger     0

...før vi tar turen ned til sentrum og avslutter kvelden for egen regning på Restaurant Håndverkeren.

...så det blir ikke noe øl eller vin i demorommet. Denne delen av programmet er ”all inclusive”, og det koster ingenting å være med!

...spleiser vi på maxitaxi til sentrum,

...Håndverkeren har et veldig godt utvalg av kvalitetsbrygg fra nær og fjern, men her må alle sponse seg selv.

Påmelding


Seriøst ?

Påmelding?

Jaja, de som kjøpte ByggeBolig.no er vel keen på å få valuta for investeringen sin på en eller annen måte...
;D
   #3
 343     N     0
Hmm, kanskje bare det er meg, men jeg forstår ikke hva som er så krampeaktig og ille med denne sammenkomsten?
På andre forum og klubber fungerer jo lignende treff som regel akkurat på samme måte,  en kan vel ikke forvente at dette skal sponses når det er et åpent og gratis forum?
   #5
 2     0
Det blir litt kommærst, og da bør man spandere noe annet enn brus og grillpølse.

Når man inviterer for å promotere kan man ikke forvente at folk spleiser på mat, drikk OG taxi.

Sorry, men jeg stiller i den kjipe gjengen her  :-\
   #6
 1 307     Hardanger     0
Er det noen som tror at et firma vil spandere champagne, kaviar og kondoromelett på privatbrukere som kanskje kjøper 1 stk drill?

Skulle vært med hvis jeg hadde vært på de kanter på de tider.

Signatur
   #7
 343     N     0

Er det noen som tror at et firma vil spandere champagne, kaviar og kondoromelett på privatbrukere som kanskje kjøper 1 stk drill?
Jeg sier meg enig. Det er vel som privatbrukere de aller, aller fleste er her.
Ville det vært mer OK uten den delen med verktøy ? Vanligvis ville jeg ikke brydd meg med å kommentere dette, men jeg blir provosert av sånne uttalelser som over og synes det ligner på syting.


Edit:  Dette er selvfølgelig ikke ment til Simpel.

   #8
 346     0
Skal man kjøpe Fein så for guds skyld ikke kjøp en drill!
Men nok om det  ;D

CS Messel har masse morsomt verktøy, Maefell er kvalitet på festool nivå.
Signatur
   #9
 21 481     Enebolig     0
Det må lokkes med noe om folk skal reise et stykke, men for folk i Oslo så er det sikkert kjekt med grillmat og brus. Er vel egentlig en videreutvikling av Byggebolig kvelden som enkelte har vært på.
   #10
 5 410     Langhus     0
Synes kritikk av dette insiativet blir for dumt.
Bare muligheten for å treffe de man er blitt "kjent med" her burde jo være stas.
Jeg vet hvertfall ikke om noen andre forum i samme stil hvor alle bruk er gratis og som holder treff og man til og med får en matbit og drikke til.
En gratis lunsj er skjelden gratis, men så vidt jeg kan se her står det ikke noe om at du MÅ kjøpe noe før du går, og vil du ikke spise på byen er det ingen som tvinger deg til det heller.
Signatur