248    14    0  

ByggeBolig varslingsfrustrasjoner

 2,435     Hordaland     0
Blir litt frustrert over varslingsfunksjonen på dette forumet. Noen tråder jeg deltar får automatisk aktivert varsling, mens andre tråder får ikke aktivert varsling.

Hva er det som trigger at varsling slås på automatisk?

Hvordan kan man slå av auto-varsling, slik at varsling ikke aktiveres automatisk (av seg selv) når man poster et innlegg i en tråd?

Hvor kan man deaktivere at jeg skal motta e-poster for slike varsler? Begynner å bli litt lei av alle e-postene som dukker opp pga varslinger fra ByggeBolig.
Signatur

   #1
 3,843     Asker     0
Varslingen i forumet er helt bak mål. Mange ganger står det tall på bjella, men ingen varsler etc. Dette spesielt dårlig på mobil.
Signatur
   #2
 6,701     Akershus     0
Vi er klar over at vi har litt å gå på når det gjelder dette og har skisset på en ny løsning. Jeg kan ta en kikk på dine innstillinger, eydybdal.

Hvis du vil slå av varslingen på en tråd kan du for øvrig klikke på de tre prikkene øverst til høyre i trådstart. Om varsling er aktivert, står det "overvåker" i uthevet skrift under "tråd" i menyen som dukker opp. Klikker du der forandrer den seg til "overvåk" i vanlig skrift. Da er varslingen deaktivert.

Det vi mangler er selvsagt et varslingssenter der alt kan deaktiveres fra ett sted. Hvis du vil at jeg skal stoppe all varsling for deg - si ifra! 
pwb
   #3
 2,282     Ski     0
Hva betyr bjella og tallet? Har fått opp den noen ganger men hva er meningen med den for det skjer jo ingen ting.
  (trådstarter)
   #4
 2,435     Hordaland     0
Det vi mangler er selvsagt et varslingssenter der alt kan deaktiveres fra ett sted. Hvis du vil at jeg skal stoppe all varsling for deg - si ifra!

Kan godt deaktivere all varsling til e-post ja, har ikke helt behov for det Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #5
 2,435     Hordaland     0
Har vært rolig en periode, men nå er det på an igjen. Varsler og e-poster opp og ned i mente. Begynner å bli litt lei av hele varlingsfunksjonen på det forumet her. Opplever den som mer terroriserende enn nyttig. Forstår ikke hvorfor man hele tiden må deaktivere varsler, hvorfor er det ikke lagt opp slik at man heller må aktivere det man vil ha varsler på?
Signatur
   #6
 6,701     Akershus     0
Utviklerkompetansen vår er tilbake fra ferie i morgen - dette er første sak jeg tar opp med ham da!
  (trådstarter)
   #7
 2,435     Hordaland     0
Forslag til forbedringer:

- Fjern alt som heter automatisk aktivering av varsler. Jeg ser at avkryssingsboksen "varsling" under innleggsboksen varierer fra nettleser til nettleser om boksen er automatisk huket av eller ikke. Denne bør være satt til at den alltid er av, slik at man evnt må aktivere varslingen selv.

- Nedtrekksmenyen på innleggene i tråder bør endres, slik at en ikke behøver å gå til første innlegg for å kunne se og evnt aktivere og deaktivere overvåking. Valgene under "Tråd" burde vært: -Overvåk tråd, -Rapporter innlegg, -Link til innlegg. Når tråden blir overvåket bør teksten endre seg til -Overvåker tråd med oransje fet skrift slik at det er helt tydelig at tråden blir overvåket og hvordan dette deaktiveres. Disse valgene bør være tilgjengelig på alle innlegg, slik at en kan aktivere og deaktivere overvåking av tråden fra et hvilket som helst innlegg.

- På profilsiden bør det være en listefuksjon som viser alle tråder som blir overvåket, med en enkel knapp som heter "Stopp overvåking" for hver enkelt tråd.

- På "varsling" menyen bør det være en knapp som heter "merk alt som lest". Nå er det litt tungvint med at man må klikke på alle linkene i varslingslisten for å få de markert som lest og bort fra varslinger.

- På profilsiden bør det også være en enkel funksjon hvor en velger hvilke varsler som sendes til e-post adresse, slik som "nyheter", "overvåking av tråder", "overvåking av brukere", "informasjon fra ByggeBolig" osv...

- En siste funksjon jeg savner på siden er knapper som går til første og siste side i en tråd. Nå er det litt håpløst å bla seg tilbake til første og siste side i en tråd.

- Ser heller ikke grunn til at knappen "gå til siste innlegg" skal fjernes fra førstesiden når man har lest siste innlegg. Knappen kan heller endre farge fra grønn til grå, men fortsatt bli værende på framsiden slik at det er enkelt å gå tilbake til siste innlegg i tråden selv om innlegget er lest.
Signatur

   #8
 3,210     Vestlandet     0
For ei stund sida ga jeg opp hele varslingsgreia. Kjører denne varianten nå ;) 

ByggeBolig varslingsfrustrasjoner - 2018-08-05.png - eydybdal
HSt
   #9
 36,399     Lillestrøm kommune     0
Jeg bryr meg ikke om bjellen,men ut over litt nybegynner trøbbel har jeg ikke fått e-post varsel heller (slik jeg ønsker). Så sikker på at dere ikke er borti et valg hvis det kommer på ? Nå kan det hende at det er forskjeller mellom gamle brukere og nyere det vet jeg ikke. Vil utviklerne ha noen mer status kan de bare sende PM.
   #10
 351     0
Vet dette er gammel tråd men automatisk e-post varsel er jo helt bak mål, spesielt på tråder jeg kommenterer på. E-post Varsler burde være noe man melder seg på, ikke noe man må melde seg av hver gang. Dette må være eneste nettforumet der jeg ikke har en instillingsside hvor jeg kan velge hva jeg får e-post varsler og hva jeg får e-post varsler på.