141    3    1  

"Innafor" eller uønsket reklame?

 3 493     0
Fra tid til annen ser vi i på BB engelsktekstlige innlegg fra utenlandske firmaer som tilsynelatende tror at de her vil finne et marked for industri-maskineri for å produsere eggkartonger, trekull eller diverse annet. Jeg tviler på at disse firmaene får så mye som ett eneste salg basert på disse "diskusjons-innleggene", men jeg lurer likevel på:

BB gir seg jo slett ikke ut for å være et reklamefritt forum - noe sted må man jo hente pengene for å lønne de folkene som holder forumet i gang. Er den typen reklametekster som det her er snakk om å regne som "innafor", som en del av finansieringen av BB? Eller er det av typen "uønsket trafikk"?

   #1
 71     0
Jeg går ut på litt tynn is her, men jeg tror reklamen på forum er av type "googe ads", som da vil vise det som google mener DU vil se. Eller hvis du har avvist alle "cookies" så kommer det opp helt random reklame.

Men kan selvsagt være noen i "Egg-Cartons Inc." har ringt admin her på BB og gjort en avtale. Smile

Som jeg nevnte innledningvis, så har jeg ikke anese hvordan det fungere her på forumet.

   #2
 777     Oslo     1
Bli kvitt driten!

Det er vel ingen som betaler for annonsene sine. Alle står fritt til å komme med nyheter eller omtale produktene sine så lenge det ikke er aggressiv markedsføring og de har korrekt signatur, jfr. forumets retningslinjer for leverandører og produsenter.

Ingen av disse kinabrukerne følger retningslinjene. Noen av de prøver seg med en signatur, men ikke noe som identifiserer selskapet og som regel er det bare en link eller enda mer reklame i signaturen.

Jeg bruker alltid å rapportere inn disse postene som spam men de får nå ligge der av en eller annen grunn. Tror vi alle kan være enige om at disse annonsene er så langt unna det som er relevant for oss her på berget som man kan komme og disse kineserne kommer neppe til å protestere hvis både postene og brukerne blir kasta på hue og ræva ut!
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 3 493     0
Jeg går ut på litt tynn is her, men jeg tror reklamen på forum er av type "googe ads", som da vil vise det som google mener DU vil se.

Har hatt noen morsomme tilfeller med Google Ads og deres forsøk på å presentere "relevante" reklamer. For eksempel (det tok et par sekunder før jeg så hvor de fikk ideen fra):


"Innafor" eller uønsket reklame? - 437286fb37ee4dfe9ffe069464e52284.jpg - keal