4 404    5    0  

Kommer ikke inn på internettområdet

 1 103     Oslo / Østfold     0
Har vært med noen år og har nær tusen innlegg. Men siste par uker opplever jeg at jeg ikke kommer inn. Får opp meldingen "Kan ikke åpne internettområdet------------" Til å begynne med var det bare sporadisk, men nå synes det som om det er nær halvparten av innleggene. Forholdet er lokalisert til noen signaturer hvor alt er lukket, mens andre går greit gjennom. Har det skjedd en endring fra administrator? Eller er det formatet som innleggene skrives i ? Eller har jeg for gammel programvare? Blir for dumt hvis noen ønsker hjelp etc. og ikke kommer frem.

   #1
 1 445     0
Jeg har ikke hatt problemer, bruker opera sin nettleser
Det kan også være din maskin som har virus, ormer, spionvare, adaware.
Ta å test maskinen din med dette her http://www.superantispyware.com/
du kan også prøve med antivirusprogrammet ditt.

Jeg har også opplevd at jeg ikke kommer inn på enkelte sider, tok en rens og da fungerte det fint igjen.
   #2
 221     tja     0
Adm skrev en melding om dette for noen dager siden. Dreier seg om stor pågang av spam som i ekstreme tilfeller fører til at alle blir utestengt. De jobber med saken.
   #3
 1 431     Oslo     0
Dette høres faktisk ut som noe annet enn spam-saken, og det virker heller ikke som om det er relatert til den generell overbelastning på serveren og databasefeilenene vi har hatt. Akkurat hva problemet ditt skyldes er vanskelig å si, men det kan ha noe å gjøre med nettleseren du bruker. Har du samme problem på andre sider der ute på Internett? Er det flere som får samme feilmelding?

Som Porebetongbygger nevner jobber vi hardt for å bli kvitt alle disse problemene. De gode nyhetene er at vi straks er klare for å både flytte server og oppgradere til SMF 2.0. Dersom alt går som det skal, vil vi være kvitt alle problemene vi har hatt i det siste. VI skal kjøre en ny test på overføring og oppgradering førstkommende fredag. Hvis alt går som det skal, vil vi ta ned forumet for vedlikehold i noen time fredag 6. november og åpne det igjen senere på dagen med ny server og ny programvare som gir høyere kapasitet og stabilitet. Med på kjøpet får vi en del ny funksjonalitet og et litt oppdatert og avrundet visuelt preg på sidene.
Signatur
   #4
 275     Kråkstad     0
Kan være et dns problem :

Ta opp et msdos vindu (ledetekst) evt. skriv inn cmd.exe i kjør boksen din og skriv inn :

ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

EDIT; ENTER etter hver commando selvsagtSignatur
  (trådstarter)
   #5
 1 103     Oslo / Østfold     0
Takker for svarene. Bruker en jobbmaskin i lunch-pausen. Har tatt forholdet opp med nettverkseier som dekker rundt 650 bedrifter. Jeg trodde det kunne ha noe med de forskjellige brannmurene og gjøre, men de har ikke funnet noen feil. Fikk forøvrig kommentaren "Har du ikke annet å gjøre i arbeidstiden."
Har ikke skjekket hjemmemaskinen, bruker samme programvare, da jeg er mer på jobb enn hjemme.