526    1    5  

Ny community manager på ByggeBolig :)

 1,340     Oslo     5
Hei alle forummedlemmer,

Det er litt endringer på gang i Byggebolig AS. Jafo blir erstattet av cheffen som begynte i Byggebolig i midten av mai. Vi vil takke Jafo for solid innsats i snart to år og ønsker ham lykke til med nye utfordringer! Samtidig ønsker vi cheffen velkommen ombord hos oss! cheffen kan nås via PM på forumet eller via e-post på cheffen@byggebolig.no.

Disse endringene vil ikke ha noen vesentlige praktiske konsekvenser ut over at det nå er cheffen som har ansvaret for å være bindeleddet mellom bedriften Byggebolig og forumets medlemmer. Større, forhåpentligvis positive konsekvenser, vil det bli i forbindelse med at vi planlegger å lansere en ny versjon av Byggebolig i løpet av sommeren Smile Grunnstammen i Byggebolig vil selvsagt bestå og vårt mål er å gi medlemmene et enda bedre forum. Blant annet vil vi få en forside der vi kan publisere artikler og løfte frem interessante tråder fra forumet. Noe vi vet har vært savnet er også muligheten til å tagge medlemmer slik at de blir varslet om at de har blitt nevnt - det kommer! Vi legger også opp til varsling dersom man blir anbefalt av andre medlemmer. I tillegg til en del annen moro Smile

Vi vil gjerne at forummedlemmene skal være med å teste den nye løsningen. Fra før av har vi en gruppe betatestere blant medlemmene, men flere kan gjerne melde seg dersom de ønsker å være med!

Vi gleder oss til fortsettelsen!
Signatur