#23
 911     Hordaland     0
Er det bare jeg som håper Hans9001 reiste på ferie omtrent samtidig som forumet ble endret?
Liker ikke at det er blitt stille fra en av de største bidragsyterne på forumet Sad
   #24
 2,413     Ønsker ikke besøk av deg     1
Forumet har blitt forferdelig uoversiktelig og vanskelig. For min del er aktiviteten betydelig mindre.
   #25
 3,412     Akershus     1
Er det bare jeg som håper Hans9001 reiste på ferie omtrent samtidig som forumet ble endret?
Liker ikke at det er blitt stille fra en av de største bidragsyterne på forumet Sad


Hans9001 var jo ikke akkurat en gigantisk tilhenger av den nye versjonen av ByggeBolig. Da det ble nevnt at ByggeBolig også kunne bli gjort tilgjengelig med det gamle brukergrensesnittet svarte han ganske ekelt "Flott!".

Selv ser jeg at det komme løpende forbedringer på nye ByggeBolig, og jeg håper at i løpet av noen svært få uker kan nye ByggeBolig bli like bra som den gamle var. Da håper jeg at Hans9001 og flere andre kan bli like aktive igjen som det de var.

Det finnes mye verdifull kunnskap både i databasen og i hodene til de som stadig produserer nye bidrag. Hvis mange tusener av brukere har fått råd til verdi på mange tusener hver, så blir det en verdiskapning på veldig mange milioner, eller kanskje milliarder. Antall sidevisninger er oppe i veldig mange millioner, og hvis det kan vises reklame for noen øre per sidevisning vil det gi en hyggelig pengestrøm til de som driver nettstedet. (Hvorfor er det ikke reklame på denne siden jeg ser på nå, forresten? Det hadde vært helt greit for meg å se en reklame eller tre per side, så lenge reklamen handler om noe som har en viss sammenheng med boligbygging). ByggeBolig trenger aktive, hyggelige, positive kunnskapskilder for å fortsette å være et glimrende nettsted.
Signatur
   #26
 5,188     Østlandet     0
Forumet har blitt forferdelig uoversiktelig og vanskelig. For min del er aktiviteten betydelig mindre.
Støtter den uttalelsen Hondaen!
Signatur
   #27
 813     Østfold     1
Aktiviteten har for min del og sunket betraktelig. If it ain`t broken, don`t fix it.
Signatur

hro
   #28
 1,574     Trondheim     3
Med fare for å trolle litt her, da det finnes etter mitt beste viten få eller ingen alternativer til byggebolig.no - og for oss som passerer 1000 innlegg, er det nok en eller annen rar "fetish" som trekker oss til et slikt forum. Kall det gjerne genuin interesse for bygg og en adspredelse fra å stå med spikerpistolen i hånda i de nær uendelige prosjekter man har.

Jeg ønsker Hans9001 hjertens velkommen når "driften" trekker han tilbake i forumet og for enhver som har utviklet en "fetish" for noe, er det klart at det krever litt i det fremstillingen blir annerledes.

Igjen stor takk til Hans9001 for hans nær ufattelig antall bidrag og i tillegg takk til alle dere andre med 500+ innlegg på baken. Det står det respekt av Smile

Hmmm... Ser her at jeg sitter her 1. Juledag ... sykdomstegn ??
Signatur
   #30
 5,569     0
Kun tegn på en godt utviklet evne til å prioritere, spør du meg! Fortsatt god romjul Smile