10 448    17    0  

Tilbud for medlemmer av ByggeBolig: Fein 250Q Top Plus til 2500 kroner!

 1 329     Oslo     0


Den berømte "Fein-saga" blir ofte diskutert og anbefalt av medlemmene her på Byggebolig.no
Mange mener at Fein Multimaster er det beste multiverktøyet for selvbyggere og hjemmesnekkere.

Det optimale multiverktøyet: Feinsaga lar deg, slipe, pusse, polere og til og med sage til lister mens lista fremdeles henger på veggen.
Gjør oppussing MYE enklere: Fein-saga lar deg gjøre kutt i alle vinkler, i nesten alle materialer. Se videoen for brukseksempler.
Fantastisk kvalitet: Det finnes billigere, men ikke bedre multiverktøy. (Unntatt storebror Fein Supercut, som er et proffverktøy og koster fire ganger så mye).


Du kan lese noen anbefalinger og omtaler av Feinsaga og andre multiverktøy i blant annet denne tråden, denne tråden og denne tråden.

http://www.youtube.com/v/ZJG4KuK0xDc?fs=1&hl=en_US

Det virker som om den eneste ulempen med Feinsaga er den relativt høye prisen. Men den prisen har vi nå gjort noe med! Vi har fått til en deal med nettbutikken verktøy.no, som gjør at vi kan selge Feinsaga til medlemmer av ByggeBolig til under en veldig lav pris.

Tilbudet: Fein Multimaster 250Q Top Plus inkl frakt og MVA til kr 2500,-
Prisen er inklusive frakt, ekspedisjonsgebyr, MVA og alt annet. Sagen sendes til ditt nærmeste postkontor, og du betaler ved postoppkrav når du henter pakken. Tilbudet er bare gyldig for registrerte medlemmer på byggebolig.no, og gjelder bare i perioden tirsdag 3. mai til fredag 13. mai.

Vi har valgt den innholdsrike Top Plus-pakken, som inneholder masse nyttig tilleggsutstyr utover den noe rimeligere Top Select-pakken. I tillegg til selve multiverktøyet inneholder verktøykofferten følgende ekstrautstyr:


 • 1 FEIN MultiMaster FMM 250 Q

 • 1 slipeplate med hhv. 5 ark slipepapir (K 60, 80, 120, 180)

 • 1 slipeplate hullet per 5 slipepapir, hullet (K 60, 80, 120, 180)

 • 1 slipedisk Ø 115 mm, hullet

 • 2 slipepapir, hullet (K 60, 80, 180)

 • 1 universalsagblad E-CUT (44 mm)

 • 1 standard E-Cut-sagblad (65 mm)

 • 1 M-Cut-sagblad (30 mm)

 • 1 HSS segmentsagblad

 • 1 hardmetall-segmentsagblad

 • 1 hardmetallrasp (trekantformet), hullet

 • 1 fast sparkel

 • 1 profil-slipesett

 • 1 støvavsugsenhet

 • 1 kunststoff-verktøykoffertTekniska data
Opptatt effekt: 250 W
Svingninger: 11 000 - 21 000 1/min
Vekt iht. EPTA: 1,4 kg
Kabel med støpsel: 5 m
Slipeplate målt diagonalt: 80 mm
Verktøyfeste: QuickIN

Merk at dette er ”Top Plus”-pakken med siste versjon av Feinsaga (med spak for hurtigskifte av verktøy), og ikke et kampanjetilbud på en utgående modell!

Slik bestiller du:
Svar i denne tråden med teksten: ”Jeg bestiller 1” (eller et annet tall, hvis du vil ha flere - bestill så mange du vil).  Vi tar kontakt på e-post for å få postadressen pakken skal sendes til. Vi vil ikke oppbevare navnet eller adressen din, eller gjøre noen forsøk på å koble navn og adresse sammen med din brukerprofil her på Byggebolig.no.
Kom også gjerne med forslag til annet det kunne vært fint å få til et lignende tilbud på, så skal vi se hva vi kan få til!

Hvorfor gjør ByggeBolig dette?
Byggebolig har ingen fortjeneste på prosjektet. Dette gjør vi rett og slett som et tjeneste for medlemmer av ByggeBolig, og for å finne ut om medlemmene er interessert i denne type tilbud. I dette tilfellet samarbeider vi med nettbutikken verktøy.no, som ga den beste prisen på dette produktet. Hvis vi får god respons, kan det hende at vi vil jobbe videre med å forhandle frem gode tilbud fra leverandører av kvalitetsprodukter. Hvilke produkter vi vil forhandle avtaler på, vil vi bestemme utfra diskusjoner og anbefalinger her på forumet.

Signatur

   #3
 21 487     Enebolig     0
Jeg synes overraskende mange som annonserer på forum ikke er klar over at det kun skal en prisbevisst person til for å ødelegge annonsen. Men for alt jeg vet, så kan Bauhaus ha et uvanlig godt tilbud på denne varen.
  (trådstarter)
   #4
 1 329     Oslo     0
Takk for innspill!

Vårt hovedmål er at brukere av Byggebolig.no skal få de beste tilbudene på de beste varene. At billigere alternativ legges frem som resultat av vår tråd er bare positivt - Fortsett med det!

Ser forøvrig at tilbudet fra Bauhaus utløp 1.mai...

Husk at medlemstilbudet inkluderer fri frakt.

Hilsen ByggeBoligLAB
Signatur
   #5
 3 232     Vestfold     0
Positivt at det kan komme slike tilbud. Prisen er vel ikke så ille, når man tenker på at frakt med oppkrav er inkludert (verdi på over 200kr alene, det koster også å reise noe sted og for å kjøpe). Ingen tvil om at Bauhaus også hadde et meget godt tilbud og.

*i tenkeboksen*
   #6
 1 307     Hardanger     0


Kom også gjerne med forslag til annet det kunne vært fint å få til et lignende tilbud på, så skal vi se hva vi kan få til!Forslag: Bosch 10.8V monsterpakke Smile
Signatur
   #7
 551     Norge     0


Kom også gjerne med forslag til annet det kunne vært fint å få til et lignende tilbud på, så skal vi se hva vi kan få til!Dykksag  Wink
Signatur

   #8
 3 232     Vestfold     0
Bosch 18V slagstrekker er noe man også kunne satset på. Men Feinsaga er ingen dum ide det heller.
   #9
 57     Østlandet     0

Det virker som om den eneste ulempen med Feinsaga er den relativt høye prisen. Men den prisen har vi nå gjort noe med!

Vi har fått til en deal med nettbutikken verktøy.no, som gjør at vi kan selge Feinsaga til medlemmer av ByggeBolig til under en veldig lav pris.

Tilbudet: Fein Multimaster 250Q Top Plus inkl frakt og MVA til kr 2500,-
Prisen er inklusive frakt, ekspedisjonsgebyr, MVA og alt annet.


Flott tiltak!

Verktøy.no er en seriøs aktør som jeg gjerne handler hos - prisen er også god - tatt i betraktning at porto er inkludert.

Dog kjøpte jeg en slik på Bauhaus til 1995,- for noen uker siden.  ;)
   #10
 1 421     Bærum     0
Fein Multimaster 250Q Top Plus koster kr 2990,- på Bauhaus på Liertoppen nå i kveld...
Signatur