115    6    0  

65 tommer TV henge opp på lettvegg

 4     0
Kan man henge en tung 65 tommer TV opp på en lett vegg? Er redd for at veggen ikke skal holde

  (trådstarter)
   #2
 4     0
At veggen skal revne, rett og slett. Veggen er hul, så vil bare være den tjukke tapeten som skal tåle vekten Av tv-en. Det er to skyvedører inni veggen
pwb
   #3
 2 156     Ski     0
Kan i hvertfall ikke henge den kun i tapet. Det er nok noe bak tapeten da, men kan jo bli ett problem hvis det ikke er mulig å bruke noe form for anker hvis det tar borti skyvedører. Skyvedøren er nok montert inn etter veggen så kan fjernes så kan du sikkert se inni der hva som er bak tapeten?
wth
   #4
 230     NA     0
Hva med å feste en 15-18mm kryssfinerplate i topp og bunnsvill utenpå veggen? Da kan du evt. feste veggfestet før du skrur opp med islagmuttere.
  (trådstarter)
   #5
 4     0
Syns det hørtes genialt ut å fjerne skyvedøra og titte inni veggen. Men ser dessverre ut til at jeg ikke får ut skyvedørene uten å ødelegge dem, noe sier meg de ikke kan tas ut før lettveggen tas ned. Det er et ganske nytt bygg, eller fra 2007, så ser ut som veggen og dørene kom opp i ett. Det er en sånn løsning hvor en lettvegg med skyvedør på hver siden skjuler soverommet fra stua, så er det akkurat plass til seng mellom skyvedørene inne på soverommet.

Kryssfinerplate hørtes lurt ut, men kanskje litt for høyt håndverkernivå for meg.

Takk for gode svar begge to

   #6
 4 181     OSLO     0
skyvedørene kan tas ut, må bare løsne en liten list øverst. dem er ganske enkle og ta ut

hvis du skal feste tven der skyvedør ramma er, så kan du bruke korte skruer igjennom gipsen og inn i ramma til skyvedøra


ta noen bilder og legg ut her, så får du fort hjelp til hvordan