62    4    0  

"Bygge" speilskap med lys

 15     0
Hei

Jeg lurer på om noen av dere har bygd, tatt fra hverandre eller nærmere studert et speilskap med lys.
Jeg har sett på et speilskap fra Megaflis, men er ikke så glad i hvit høyglans og da var tanken av å kjøpe dette, men lage selve stammen eller ramma selv og bruke innmaten og dørene.
Er antakeligvis et idiotisk prosjekt hvor jeg bare kommer til å ødelegge skapet eller brenne ned huset, men om ikke annet er det jo tanken som teller. Ble litt nysgjerrig på hvordan et sånt skap er bygd opp, først og fremst lurer jeg på hvordan dørene får strømmen til lyset. Har ikke sett på så mange skap, men på dette så det nesten ut som det skjer noe i hengslene siden det ikke var noen synlige ledninger. Dessuten var det en bryter på siden til av og på, så det må jo ligge noe i sideveggen også.
Er det noen her som kan hjelpe meg litt med dette?

Rasmus

   #1
 4 199     OSLO     0
ja, strømmen til lyset går via hengslene (lavvolt, feks 12v dc eller 24dc) (eller strømstyrt feks 350ma)

mye av ledningsnettet i disse skapene er nok frest inn og lurt inn divere steder, kan nok bli mye styr og fikse sånt selv
  (trådstarter)
   #2
 15     0
Takk for lynkjapt svar!
Kan tenke meg at det blir en del styr, men så lenge det er "bare" styr med fresing, så er det jo greit. Litt usikker om jeg faktisk skal gjøre det. Har tenkt å bygge servantskapet uansett, så da er det jo greit å ha et speilskap i samme farge og materiale. Skjønner for øvrig ikke hvorfor baderomsmøbler er så himla dyre, altså de som er det.
HSt
   #3
 28 460     Lillestrøm kommune     0
Matteslipe skapet og male det ?

Hva slags finish tenker du på din egen lagde stamme ?
  (trådstarter)
   #4
 15     0
Har vært innom denne tanken også, altfor enkelt Smile.
Neida, det er faktisk et godt alternativ.

Skal lage servantskapet av svart valchromat (gjennomfarget mdf) og olje det. Det samme tenker jeg da å gjøre med speilskapet i så fall også.