43    1    0  

Endre/bytte ut rekkverk ved trappeåpning

 6     0
Hei,

vi bygger om kjøkkenet og ønsker derfor å også modernisere rekkverket vi har på kjøkkenet mot trapperommet ned. Dette er hvitmalt, med så mange lag tjukk maling at jeg sliter litt med å forstå hvordan det er montert opp og hvilke modifiseringer jeg evnt kan få gjort. 

Aller helst skulle jeg bare ha fjernet det og bygget et eget av eikespiler, men fordi gulvet som ligger inntil er mikrosement støpt oppå fliser som har varmekabler under – er jeg litt usikker på om det lar seg gjøre på en god måte. Evnt kunne man kanskje saget av stolpene ved festene og festet på noe nytt, men hvordan sikre at det blir stabilt da?

En annen løsning jeg ser for meg er å fjerne håndløperen på toppen, og bytte den ut med en i eik. 

Noen som har noen idé om hvordan man kunne løst dette på en forholdsvis rimelig og grei måte? Kom gjerne med egne ideer også, men vi ønsker ikke å ha noe i metall. Har sett på glassrekkverk, men det blir fort veldig dyrt – ca 10 000 har jeg fått tilbud på. 

Legger ved noen bilder av leiligheten fra da vi tok over, men det har altså blitt støpt mikrosement oppå flisene siden da. Vi skal få inn mer kjøkkenbenk slik at spiseplassen på kjøkkenet blir borte. 

Takk for innspill!

Endre/bytte ut rekkverk ved trappeåpning - Skjermbilde 2020-11-11 kl. 14.09.28.png - Regnbue89