119    4    1  

Feielist foran fotlist?

 60     0
Gjorde en nybegynnerfeil da jeg la mitt første gulv nylig. Langs den ene veggen ble det et litt for stort mellomrom mellom gulv og vegg på enkelte bord 20 mm på det meste). Listene jeg skal bruke er 15 mm tykke. Hvordan ville dere løst det langs denne ene veggen? Brukt en tykkere list eller kanskje lagt en feielist foran? Det skal være en sofa langs veggen, så listen vil ikke være veldig synlig i rommet, men greit å gjøre det beste ut av det uansett. 
Feielist foran fotlist? - IMG_20190512_231112.jpg - Prego

TSt
   #1
 5 215     1
Du bruker en feielist foran listen du bruker ellers i rommet. Da tilpasser du enden av feielisten slik at den stopper i listene på veggene som går på tvers slik at du bare trenger feielist på denne veggen.
TSt
   #3
 5 215     0
Hvis du har feielist kun på en vegg ikke rundt hele ville jeg hatt samme farge som fotlist.  Men har du rundt hele kan du velge selv. Men hvite fotlister er nok mere utsatt for skader / merker enn en lakkert eikelist.
   #4
 2 308     Vestlandet     0
Om du får tak i breiare fotlist i same profil som ellers i rommet, kan det og vera ei løysing. Men då kan du ikkje gjæra hjørnene det den tjukkare lista møter den tynnare lista på vanleg måte.
Signatur