208    4    0  

Hjelp til å innrede stue

 95     0
Overtar del av tomannsbolig i starten av neste år, og det er en meget åpen løsning mellom kjøkken og stue. Stua er forholdsvis stor, og jeg ser ikke helt hvordan denne kan innredes. Jeg vurderer å sette opp en halv lettvegg for å avgrense noe, men dette medfører jo litt jobb med tanke på at jeg ikke skal opp med gulvet. Jeg er også usikker på om det kan føles for trangt.

Den rosa firkanten ved kjøkken er ei kjøkkenøy, sirkelen er en peis. Det føles mest naturlig å ha spisebordet til venstre for kjøkkenøy. Det er skyvedører til balkong nederst til venstre i bildet.
Er det noen som har gode råd og tips? 
Hjelp til å innrede stue - IMG_20181103_223011.jpg - EvenK

   #1
 1 139     0
Tror ikke jeg ville valgt noen lettvegger, men bare innredet i "grupper", sofa og slikt der det passer best, spisestua, evt. bruke spisebordet som "hobby"plass også. Evt. bruke en bokhylle som romdeler.
   #2
 3     0
Du kan måske bruke gardiner til at afgrense områderne? Ikke så mye arbejde og de kan så trækkes fra om du ønsker at bruke rummet i sin helhed - og trækkes for, når du vil avgrense og gøre det mysigt. Der finns flere typer gardiner du vil kunne bruke - jeg har selv været glad for dem jeg har kjøpt på gardinshoppen.no.
   #3
 4 851     Sørnorge     0
Hvis du ønsker vegger, sett opp en hylle eller et skap. Hyller er fint ved at du kan justere gjennomsiktigheten ved mengden ting i hylla.

Men er stua egentlig så stor? 6,8 x 6,1 ser det ut til for meg, og da forsvinner noe til kjøkkenøya og peisen.
En sofa + to lenestoler og et bord imellom krever gjerne 2,5m x 3m. Et spisebord med stoler og plass til å gå bak ryggen på stolene krever også 2,5m x 3m. Setter du noen skap med en TV langs den ene veggen, har du plutselig fylt hele stua.
   #4
 2 308     Vestlandet     0
Matbord oppe til venstre, TV på nedste vegg og sofa vendt moy TV og rygg mot matbord.

Ingen lettveggar.

Minuset er at terrassedør kjem i TV-stova og ikkje i matstova.
Signatur