781    17    4  

Batteri- eller nettdrevet multikutter?

 11     0
Skal kjøpe multikutter av blå Bosch, men vet ikke om jeg skal gå for nettdrevet eller batteridrevet. Har allerede 4Ah batterier, men usikker på hvor god den batteridrevne virker, ca hvor lenge o.l. Er det noen her som har erfaringer eller meninger? 

Står da mellom en 18V GOP eller GOP 40-30.

   #1
 873     0
Hvis du har batteri fra før så ville jeg kjøpt den. Sjeldent du sager så utrolig mye i strekk med en multikutter at det blir et problem med varighet. Regner med du har minimum 2 batteri?
  (trådstarter)
   #2
 11     0
Jepp, har to batterier.

Sjeldent jeg skjærer mye i strekk, men har du noen formening om hvor lenge et 4Ah batteri holder? Snakker vi en halvtimes bruk eller?
   #3
 873     0
Det avhenger vell veldig av hvilket/hvor tykt materiale du sager i. Blir vell litt som å svare på hvor stor en fisk er. Men så lenge du har to batteri er det jo bare å bytte dersom du går tom midt i det du skal sage. Jeg har selv en Fein med ledning, den har jo god og lang ledning, men det er likevel litt mer tiltak å finne den frem å ta den i bruk når ledningen må rulles fint inn osv. for å få plass i boksen igjen. Denne kjøpte jeg før jeg kjøpte 18v Bosch, og før de hadde kommet med den nye multikutteren sin. Hadde kjøpt batteri i dag, da det er en typisk sag en bruker på litt vanskelige steder der en ikke kommer godt til med andre sager.
   #4
 2 501     Asker     0
Har saget en del med min fein. Og er ikke få ganger jeg ønsket den var på batteri. Så utrolig klønete når du krabber over en masse ting og skal kutte av en liten flis. Min erfaring med blå Bosch er at det er knall på batteri.
Signatur
   #5
 2 963     Akershus     0
Jeg er glad min Fein er med ledning. Brukt den til ymse som har tatt timesvis og da duger det ikke på batteri. Dette er en maskin som går kontinuerlig, til forskjell fra f.eks. en drill.

Ikke for at jeg ikke kunne tenkt meg en på batteri for småjobber, men skal man kun ha en? Ledning.
  (trådstarter)
   #7
 11     0
Veldig godt fornøyd med gop 40-30 vært fall


Er det noen store forskjeller mellom GOP 40-30 og GOP 18V-28, foruten oscillasjonsvinkelen?


Regner med at jeg kommer til å bruke maskinen til å slipe en del. Da er det litt kjedelig dersom batteriet er tomt etter 20 minutter, siden laderen bruker 45 - 60 minutter å lade batteriet helt opp..

   #8
 356     Hedmark      0
Hvis du skal bruke den til å slipe mye tror jeg at jeg hadde gått for ledning.

Jeg har begge deler, men bruker definitivt den på batteri mest, som nevnt før her så er det utrolig mye lettere når man skal kutte en enkelt ting - gjerne på tuklete steder mtp ledning.
   #10
 11     Bergen     2
Batteri- eller nettdrevet multikutter? - IMG_4299.JPG - andhaga

andhaga - Jeg er veldig fornøyd med min GOP 18V-28. Brukte den til å slipe ned alle trappetrinn (13 stk) og rekkverk som går ned til kjelleren min før jeg malte den igjen. Super maskin med lav vibrasjon som kommer til på de fleste steder. Når det kommer til batteritid så må jeg si meg veldig fornøyd her også... Jeg har 2 stk 5ah batterier, og hvis jeg ikke husker helt feil så ladet jeg vel 2 ganger før trappen var ferdig - altså 3 fulle 5 ah batterier ( ble brukt mye).
Har også brukt den til å kutte parkett gulv langs en 2x4, ca 3,5m (2x4 var bunnsvillen på veggen som delte 2 rom). Null problem - brukte bare 1 stk full ladet batteri, men det var veldig klar for lading når jeg var ferdig Smile
Så etter min mening hvis du absolutt ikke MÅ ha ledning - kjøp denne på batteri 👍
Signatur