10 772    15    0  

Bosch PMF vs GOP

 1 307     Hardanger     0
Hei,

Har hatt en Bosch PMF 10.8V multikutter en stund nå, noe av det snedigste verktøyet jeg har. Har reddet situasjonen mange mange ganger.

Men det finnes jo og en med en nydelig blåfarge, GOP 10.8V. Er denne noe merkbart bedre enn den grønne?

Noen som har prøvd begge og har noen synspunkter?
Signatur

  (trådstarter)
   #1
 1 307     Hardanger     0
Ingen som kan gi meg en god unnskyldning for å kjøpe monsterpakke? Smile
Signatur
   #2
 1 144     Norge     0
Har den blåe selv, men med ledning. Hadde jeg vært deg, så hadde jeg kjøpt en blå med ledning siden du har en grønn på batteri fra før. De blåe er laget for å brukes hver dag. Innvendige komponenter er langt mere holdbare, og sterkere motor. Disse er laget for å "vare".
Jeg har prøvd både grønn og blå. Den blå har mindre vibrasjoner og føles mere støysvak enn den grønne.

Løp og kjøp Smile
   #3
 74     Troms     0
Hvordan er driftstiden på den pmf?  Er det ett eller 2 batterier med og er det samme batteri til blå bosch 10,8v?
   #4
 219     Tromsø     0
Dette er vel ikke helt et svar på det du spør om, men jeg har en GOP, og en Fein, og i ni av ti tilfeller velger jeg Feinen. Skulle jeg bare hatt ett verktøy ville jeg valgt Feinen uten å tenke meg om engang.
   #5
 551     Norge     0
Har både Pmf 180(m/ledning) og GOP 10,8V
Har testet begge med nye blad på samme trevirke, og kunne ikke merke noen forskjell.
Men mulig PMF 10,8V har svakere batteri?
Signatur
   #6
 74     Troms     0
Jeg endte opp på en bosch pmf180 m ledning. Skal brukes til å pusse ned endel lakkerte furumøbler så da er det vel tryggest med vanlig strøm, samt at den var billigere...hadde den på batteri kommet med 2 batteri og kortere ladetid hadde jeg nok gått for den...
Skal bli artig å se den i pusseaksjon ;D
   #7
 46     Østlandet     0
Har behov for en GOP i nær fremtid, og har lett opp en GOP 250 CE  fra UK til NOK 1409,-, denne http://www.toolstop.co.uk/bosch-gop-250-ce-professional-multicutter-pro-kit-in-l-boxx-48-accessories-240v-p15747
Med frakt og toll kommer jeg på ca NOK 2055,-. Og det syns jeg ikke er en så gal pris, tatt i betraktning av at for nesten samme pris i en norsk nettbutikk får med kun en liten tilbehørspakke.

   #9
 46     Østlandet     0
Det virket ganske billig ved første øyekast. Det du linker til er den batteridrevne modellen, og den har ikke jeg kontroll på hva koster rundt omkring da jeg er ute etter den med kabel. Leste en plass at GOP på batteridrift kun har ca 6,5 min driftstid pr lading. Blir for masete for min del.