202    3    0  

Hvordan velge rett multifunksjonsverktøy?

 4     0
Hei

Er på jakt etter et multifunksjonsverktøy i prisklassen 1-2 tusen med ledning ikke batteri. Hvor mye har antall watt og si på verktøyet for dette varierer veldig på de forskjellige modellene til Fein og Bosch. Noen som har erfaringer?

Takk.

   #1
 1 318     Bergen     0
Har både en Fein på kabel og en på batteri. Sistnevnte er det hurtigkobling på for bytte av verktøy - vil absolutt anbefale det framfor låsing med sekskantverktøy. Ser at Staypro er de som har rimeligste tilbud på en med kabel og hurtigkobling. Men der har tidligere vært tilbud på tilsvarende batterimodell i koffert sammen med bore/skrumaskin og ekstra batteri. Kjøpte selv en slik for 3.590 for ca 2 år siden. Etter det har jeg så godt som ikke brukt Fein med kabel. Mener den jeg har er på 250W og det holder for det meste så lenge man har tilgang på 2 batterier.
Signatur
   #2
 1 235     0
Istemmer den. Hadde Fein med ledning, den gikk varm og røyk til slutt. Kjøpte en batteridrevet 18V Bosch til drøye to tusen (har 4 batterier fra før) og den er utrolig mye bedre å bruke. Deilig å slippe ledningen, og den går aldri varm. Børsteløs motor betyr nok også bedre holdbarhet, og hurtigkobling er gull verdt.
   #3
 186     Bergen     0
Kan vel dele min erfaring også.
Har en del blå bosch-verktøy som jeg er ufattelig fornøyd med. Bosch GOP 18, er desverre IKKE en av disse.
GOP 18V-saken skral i forhold til f.eks Fein(FMM 350Q) på ledning.
Jeg hadde begge deler, men solgte til slutt Bosch maskinen, siden den aldri ble brukt likevel.

Ville som andre har nevnt også valgt en modell med hurtigkobling/verktøyløst feste.