166    0    0  

Gjerde innenfor?

 1     0
Naboen (hus B ) har valgt å sette opp nytt gjerde mellom oss (hus C ). Dette er en slags forlengelse av hva han allerede har, bare noe helt annet. Begrunnelsen for gjerdet er at han ikke liker barn. 

Bakgrunn: 
Tre hus ikke så tett, to hus (A og B ) deler innkjøring og garasje. Garasje står på hus B sin tomt, men er bekostet av hus A i sin tid. Den delen av hus A sin garasje går ut mot vei, men litt høyt så det er en fin sti som barna til hus B og C går på for å slippe at de går i en trafikkert gate. 

Hus A fikk tilsnakk av hus C i vinter da han freset snø inn på hus C sin tomt og sperret inne søppelkasser og måket igjen sti til bil. 
Han ble så sint at han lovet på tro og ære at han ville lage et rent h***** for oss og barna. 

Resultatet er at han har satt opp et helt malplassert gjerde som er kjempestygt for å forhindre at barna går på asfalten på hans tomt. Gjerdet som var på tomten mellom hus B og C er et vanlig hvitt tregjerde av den lave sorten. Dette går fra garasje til enden av tomten. Dette har også hus B satt opp lenge før vi flyttet hit. Nytt gjerde er kun satt for å sperre sti og ser ut som står i hus C sin hage. Det er et nettinggjerde og ikke likt det som er der fra før. 

Gjerde innenfor?  - 243202249_406490957659963_4502869744678250743_n.jpg - SReniT

Har hus B lov til dette? Byggingen er ikke meldt til oss på noen som helst måte, det var der bare ut av det blå når vi kom hjem i dag. Og han har sagt at han misliker at barn bor her (barna som går der veldig sporadisk er 2 år, 4 år og 5 år). 

Jeg kjenner godt til lovverket om at man får bygge gjerde som man vil, men vet også at det er visse estetiske hensyn å ta. Det finnes ingen slike gjerder her vi bor.