476    9    0  

Jeg ga nabo tilgang til tomten min men nå har han brukt alt for lang tid.

 121     0
Vi har ett godt naboskap og naboen ville totalrenovere huset sitt. I prosessen rev han deler av min terrasse (juli 2021) med min tillatelse (jeg visste ikke da at det byggeprosessen hans ville ta så lang tid/det visste ikke han heller forsåvidt). Så er det revet noe av det høye gjerde mellom oss. Det har endret luftsirkulasjonen helt i min bakgård og folk har i tillegg direkte innsyn der vi skal oppholde oss på 17 mai og ved grilling (familiesammenkomster). Dette er noe jeg liker veldig dårlig. Hva rettigheter (hva kan jeg gjøre med fornuftige frister) for å få han til å prioritere dette. Han sier han vil prioritere huset for at familien kan flytte inn igjen. Da blir min bakgård stående slik til etter sommeren og jeg føler det er ett «høl»…. Og samme besøk kommer fra Tyskland i år som i fjor og det er faktisk enda ett «høl». 

TSt
   #1
 13 202     0
Foreslå å hjelpe til, kom med forslag på en helg dere kan jobbe sammen. Mye av arbeidet kan kanskje ikke gjøres før frosten har gått ?
   #3
 3 277     I huset mitt     0
Ikke så mye du kan gjøre da desverre. Dette er jo frivillig og åpen avtale som er ingått.


   #4
 242     vigrestad     0
Det ble aldri diskutert noen frister/tidshorisont for når han skulle være ferdig? Dessverre virker det som det beste er å gå han i møte igjen og foreslå hvordan dette raskest kan tilbakeføres slik det var før.
Signatur
  (trådstarter)
   #5
 121     0
Kan jeg sette frist nå som ikke er urimelig. Vil jo at han skal få tid, samtidig som at jeg vil ha min sommer usjenert i Hagen min.
HSt
   #6
 34 631     Lillestrøm kommune     0
Forslaget om å hjelpe til tror jeg er det beste, da kan du veve inn ønsket om å bli ferdig med det viktigste før en gitt dato
   #7
 23 778     Akershus     0
Pust med magen og ra livet med ro. Om dere ikke får gjemt dere 100% på 17. mai - de fleste er opptatt md sitt, de rigger seg ikke til med stoler og kikkerter ute i veien for å sitte å nistirre inn i deres bakgård.
Ellers enig i at det er greit at dette blir ferdig, men det er er vel også naboen opptatt av.
Signatur

  (trådstarter)
   #8
 121     0
Men vedkommende sa han skulle ferdigstille dette i november og det har han ikke gjort og vi får besøk av tanten min på 17 mai som er rullestolbruker….. jeg har også bevis på at han sa dette…. Hva nå KjellG?
Jeg ga nabo tilgang til tomten min men nå har han brukt alt for lang tid. - A2E8257A-9C26-48D2-9E82-28FED040F985.jpeg - gazzafication
TSt
   #9
 13 202     0
Går ut i fra at det skal være skrå bakke her da det er snakk om rullestol. Vil fortsatt fremheve det å stille seg til rådlighet og da på tidspunkt før en vil ha dette ferdig. Kjempestor ser ikke oppgaven ut til å være.