932    12    6  

Styret i Sameie gjør ikke noe med bråkmaker.

 70     0
I Hi DS i Er snakk om en person som har en høytaller med Subsoofer fastmontern på vegg som er delt med meg.

Vedkommende har fått 1 muntlig advarsel, 4 skriftlige advarsel. Samt pålegg om og ta ned Høytalleren eller Skru AV Subwoofer/Bass.

Likevel gjentatte ganger fortsetter vedkommende til langt på natt. Dette har pågått i 14 måneder uten løsning.


Styrrt har bedt meg dokumentere støyen som jeg har gjort og sendt styret.

Uten og ha telt regner jeg med 20+ hendelser på 1 år med unødvendig støy fra Subwoofer til langt på natt eller helligdager. Ingen nabo varsler. Ikke under noen omstendigheter har vedkommende ordnet med nabo varsel.


Jeg mener styret må møte vedkommende med Salgspålegg og vedkommende kan ikke fortsette og bo der imens seksjonen blir solgt. De kommer til og fortsette hvis de fortsetter og bo der.

Det er veldig belastende for meg at jeg kanskje må flytte fra et sted jeg vil bo fordi det bor voksene folk vegg i vegg som skaper bråk med Vilje


Kan styret be om bistand fra Kommunen og Politiet? Det foreliger stor dokumentasjon på husbråken inkl lyd, video klipp som viser tidspunkt fra vg.no osv.


Jeg mener Styret burde kontakte politiet og be om Bistand fordi styret er "upartisk" og det kan gjøre at det er større sjanse for  bistår og at politiet kan beslag og indra høytalleren.

Jeg mener det er tvilsomt at flere diplomatiske løsninger vil fungere. Siden vedkommende allerede har fått flere sjanser en fortjent..


Igjen dette er snakk om voksene mennesker 30+ som oppfører seg om de bor i et student hus.


Er det rimlig av meg og forvente at Styret kontakter myndighetene og ber om bistand?

Det er jo faktiske straffbare handlinger disse menneskenr driver med når de forstyrrer natte roen.

Hva har jeg krav på og hva kan jeg gjøre hvis styret ikke møter vedkommende med Salgspålegg?

Dette har pågått i over et år. Det må være vesentlig nok til og kaste dem ut

   #3
 1 177     Rogaland     0
Folk kan bråke ifra 0900-2300, noen sameier har kl 2100.

Foreslår du kjøper deg Sov i Ro.

Disse folks holder på til 2 og 3 om natten flere dager i uka

Da kan du ringe politi når det pågår.
Signatur
   #6
 63     0
Høres ut som et sløvt styre, du må nesten høre hvorfor de ikke sender ut varsel om utkastelse. En kollega hadde naboer i blokka som festet 3x pr uke. Flere naboer slo seg sammen og dokumenterte alt; tidspunkter osv. Styret sendte varsel om utkastelse og etter det har det vært stille.
   #7
 63     0
Folk kan bråke ifra 0900-2300, noen sameier har kl 2100.

Foreslår du kjøper deg Sov i Ro.

Nja, så enkelt er det ikke. Du kan ikke gjøre hva som helst så mye du vil i leiligheten din mellom 09 og 23 heller.

   #8
 23 762     Akershus     0
Monter en trykklufthammer i leiligheten som durer og går 09:00 - 23:00 og reis på hytta en mnd. Grin
Signatur
   #9
 5 432     Akershus     0
Her hadde jeg uten tvil meldt meg inn i Huseierne.no og søkt juridisk hjelp. Det skal ikke være mulig å terrorisere nabolaget på denne måten. Det må også gå å innvolvere styret, med styreleder, de kan faktisk bli erstatningspliktige hvis de neglisjerer jobben sin, om de ikke tar tak i dette.

Regner med at det finnes vedtekter som forteller noe om ro og orden i boretslaget og at disse helt klart blir brutt her.

Politiet er nevnt, det står jevnlig at politiet stopper utilbørlig festbråk, høres ut som dette er innenfor den betegnelsen. Personlig hadde jeg forsøkt de forannevnte tipsene først.
   #10
 800     Oslo     5
ErlendE78 resurrecta en nesten halvt år gammel tråd fra et av forumets mange støyaktivister. Vedkommende har hatt problemer med alt fra naboens barn, naboen over, dører i trappeoppgangen og nå sist subwoofern på veggen. Tror ikke det hjelper så mye med konstruktive råd og tilbakemeldinger Smile
Signatur