3,922    2    0  

Utekran

 12     0
Jeg holder på å bygge et Nordbohus, og har desverre en del pirk mot selger. Bl.a omhandler dette utekran. Lang historie kort, selv om det ble spesifisert pr telefon at jeg ville oppgradere til 2 utekraner før kontraktskriving, viser det seg at de ikke er tatt med, ikke en eneste utekran. Det jeg lurer på, er om ingen har fått med seg utekran i pristilbud fra Nordbohus? Eller har dette blitt lagt til det endelige prisforslag før kontraktskriving? Dette gjelder også vegghengte toalett som jeg også hadde gitt muntlig beskjed om, men som nå viser seg å ikke være en del av pristilbudet. Nå får jeg beskjed om at dette er utelatt fordi kunder avtaler dette direkte med rørlegger istedet, og betaler dette direkte til rørlegger.

Jeg bygger med Nordbohus Sandnes forresten.

   #1
 53     Hedmark     0
Alt tillegg med el og rør tas med underetreprenørene ja, egen avtale med de med da også egen faktura. Da får enn valgt og sett på de varene enn ønsker.
   #2
 3,412     Akershus     0
Dette er helt vanlig praksis.  Ferdighusfirmaene har ofte en standard liste med utstyr som er inkludert i prisen, for eksempel et visst antall elektriske punkter.  Tillegg utover standard er det greiest å bare ta direkte med elektriker og rørlegger.  Det blir en part (og dermed feilkilde) mindre. 
Signatur