#15
 255     Trøndelag     0
Alle 2.7 liter diesel er laget på fabrikk som også lager til blant annet MB men det er ikke MB motor i de.
Signatur
   #16
 543     Asker     0
Jeep Cherokee kan være et billig alternativ med god trekk kraft. Men styr langt unna 2,5 diesel!

Disse bilene er ikke helt feilfrie de heller, men de er veldig enkle å skru på og delene billige hvis du handler på de riktige stedene. Og veldig billige hvis du handler i statene!!
Signatur
taz
   #17
 3,840     Haugesund     0
Jeep Cherokee, kan være helt ok den hvis du vet hvilken du skal styre unna.
De kjører med samme 2,5Td fra VM i Italia, som voyager opp til 98. Etter det fikk de som voyager oppgradert register, som ikke var fullt så problematisk. Fra 2001 fikk begge "ny" CRD motor, hvor de nevnte problemer ikke eksisterer.

Med andre ord velg i så fall Jeep etter 2001 Smile
Signatur

   #19
 2     Buskerud     0
Kjørte gammel Pajero i nesten ti år og det var aldri noe problem bortsett fra den gangen radiatoren rusta og motoren brant seg men det var min egen skyld og det får jeg bare leve med kostet ikke så mye å reparere tror det var 16000 for ny motor og så litt jobb med å få smetta den inn! Har ikke noe negativt å si om Pajero hvis du skal trekke tungt og mye for den bilen er sterk som et kraftverk og går som ei klokke! Eneste probleme er at den ruster men det gjør jo alle biler i dette landet hvor det er mer salt enn snå på veien men sånn er det nå en gang så jeg ville ikke anbefale deg å kjøpe en gammel pajero for den er det nesten garantert mye rust på men en ganske ny en med bra rustbehandling vil være super for deg tror jeg!
   #20
 10,486     Akershus     0
Hvor mye penger skal det investeres i ny-bil?

Det har jo litt å si.

Det er ikke allverden å velge i med 4x4, 7-seter, diesel og 3,5 tonn hengervekt, men noe er det da. Diverse japser er nevnt. Jeg har hatt patrol i noen år, og var rimelig fornøyd, men vet ikke helt om jeg ville anbefalt dem. Mye rust og tvilsom 3-liter dieselmotor i de "nyere".

Hva med Mercedes M-klasse? Jeg kjenner flere som har ML270 CDI, og er rimelig fornøyd.

En SÅNN f.eks.?

Dette var bare et kjappt eksempel. Akkurat denne er 5-seter, men jeg tror det kan ettermonteres ekstra seter bakerst i de som ikke har det originalt.
Signatur