#91
 241     Trøndelag     0
Wall quotes. Hot or not?  ;)
(Jeg gjetter at flest damer liker dette, mens mannfolkene syns det er litt dumt)
Hva er "Harry"? - Life is not measured-green_medium.jpg - Marge
Signatur

   #92
 115     Kristiansund     0
...not

"Love is where the home is"... bah

Har lyst på "Special case" over senga, men er usikker på om mine surt opptjente femtilapper virkelig skal gå til noe så ... gah som wall quotes
   #93
 241     Trøndelag     0
1 mann liker ikke.  ;D

Spør kone/sambo....? Hehe. Jeg innrømmer at jeg er 2-3 år på etterskudd for hva som er "in". Jeg må se det i mange blader og tv-programmer før jeg liker det. Så da er det på vei ut. Jajamensann. Jeg liker ikke den quoten jeg viste in innlegget over, men kansje en annen. "Keep calm and carry on" på do?
Signatur
   #94
 115     Kristiansund     0
"Keep pushing and hurry up!" ;)

Sambo'n er heldigvis enig med meg, vi vil ikke ha ord på veggen, og vi syns det er hysterisk morsomt å se på veggord på finn.no ;D

Edit: Jeg vet at det er dårlig gjort å le av andre, men ta en titt på dette for å se hva jeg og sambo'n underholder oss med på kveldstid, hvis det ikke er noe gøy på TV og vi ikke har noe annet fore;)
http://cache.finn.no/mmo/2011/7/26/5/295/676/25_-3808574_xl.jpg
   #96
 22 342     Akershus     0
Not.

... og atpåtil på "nynorsk". Folk tror de blir så mye mere hippe/urbane/verdensvante av "nynorsk". Alle i Norge klarer klarer å stotre frem noen ord på dette språket, men klarer ikke å skrive sitt eget...

Hadde det vært latin hadde det vært noe annet ;D

   #98
 4 148     Oslo Vest     0Jeg liker også neogotiske/viktorianske hus som noen sikkert syns er harry.

Derimot syns jeg at slike fantasiløse "funkishus" som ser ut som en kollisjon mellom et akvarium og en skoeske og som ser ut til å være populære blandt Dagbladets arkitekskribenter er veldig harry. Min teori er at fordi de estetiske reglene for funkishus er veldig åpne krever det en godt utviklet estetisk sans å designe et pent funkishus (som man kan se hos noen av pionerene innen funkisbevegelsen), men fordi det er in så prøver alle ferske arkitekter seg på det, som regel med dårlig resultat.


Det fasinerer meg at man har et så unyansert syn på hva som er funkisarkitektur. Det er forskjell på funkisarkitektur og brakker.
Signatur
   #99
 7 685     Bærum     0
Noen av de funkishusene man ser i gamle Poirot og Derrick serier er utrolig fine. Kunne vært bygget i 2011 i mine øyne, eller kanskje ikke :-\
   #100
 4 148     Oslo Vest     0
Poirotseien viser ofte art decohus, som er en del av funkisarkitekturen og min personlige favoritt. Jeg skal selv bygge i art decostil men det er en veldig ukjent stilart i Norge og ikke alle saksbehandlere liker denne stilen.

Vi ser jo at diskusjonene rundt funkisarkitetur skaper høy temperatur, men jeg tror det ofte skyldes at man ikke kjenner til "definisjonene" for hva som er funkisarkitektur.

Vi har også de som av prinsipp ikke liker funkis og som alltid sammenligner funkis med pappesker og dårlig arkitektur, men de gjør det vel for å provosere og i mangel av seriøse argumenter.

Jeg tror fortsatt at vi har plass for flott arkitektur i Norge, deriblandt funkis, art deco, tyroler og tradisjonelle hus. Men jeg har mine tvil om at alle prioriterer god arkitektur.
Signatur