#72
 3 387     0


Svogeren min hadde en slik i mange år, og han var heldig som overlevde. Forstillingen ramlet ifrahverandre  i innbremsingen til en rundkjøring. Hadde det samme skjedd på motorveien ville utfallet blitt drastisk mye værre.Om han ikke oppdaget at det var noe galt med bilen før forstillingen ramlet av sier det mer om svogeren din enn bilen  ;D
   #74
 1 307     Hardanger     0
Hva med elghode på en strietapetvegg? I kombinasjon med takvifte fra Select?

Har både thujahekk (fordi den vokser fort) og BMW (fordi jeg elsker å kjøre den). Har og et hjortegevir liggende (fikk det, vet ikke hva jeg skal bruke det til)  Wink
Signatur
   #75
 535     Horten     0
Har et vennepar som kjøpte et hus fra 2001 i sommer. moderne flott hus.

så skulle stue pusses opp:

vegg til vegg teppe, brystningspanel (bonderødt), gul strietapet over denne og 8000000 spotter i et tak på 45 m2.

første jeg tenkte var fy faen detta var harry.


Ser ut som på bildene fra foreldra mine var unge å var på fest med hockey sveis å 501 jeans.

De var strålende fornøyd, og likte det litt sånn utenfor det som er vanlig idag.


Skal nevnes at han karen her tviholder på sin fars gamle Ford Granada ( og JA(!!!) det henger mange wonderbaum i speilet.*grøss*
   #76
 611     Øvre Eiker     0
Jeg liker faktisk brystningspanel. I alle fall hvis det er skikkelig gjennomført og står i stil med resten. Vegg til vegg-teppe og strietapet er en annen sak.

Jeg liker også neogotiske/viktorianske hus som noen sikkert syns er harry.

Derimot syns jeg at slike fantasiløse "funkishus" som ser ut som en kollisjon mellom et akvarium og en skoeske og som ser ut til å være populære blandt Dagbladets arkitekskribenter er veldig harry. Min teori er at fordi de estetiske reglene for funkishus er veldig åpne krever det en godt utviklet estetisk sans å designe et pent funkishus (som man kan se hos noen av pionerene innen funkisbevegelsen), men fordi det er in så prøver alle ferske arkitekter seg på det, som regel med dårlig resultat.

Hvor ble det nå av asbestundertøyet mitt?
   #77
 1 307     Hardanger     0
Hm, vegg-til-vegg teppe harry sier dere?

Faen, jeg som vil ha vegg til vegg teppe i opptil flere rom.. Får vel heller være harry da.
Signatur

   #78
 611     Øvre Eiker     0
Strengt tatt er vel mye av det som beskrives som harry her egentlig bare ting som var in før, men ikke er det lenger. Når jeg tenker meg om så er egentlig ikke vegg til vegg-teppe så harry; det er mer det at de fleste nå har funnet ut at det ikke er så veldig praktisk med hensyn til renhold (for ikke å snakke om nålefilten som var populær en gang i tiden og som spiste sokker som bare det). Da man hadde kalde gulv var det jo også en fordel med teppegulv som nå er erstattet av isolasjon og gulvvarme.
   #79
 3 026     Akershus     0
Ikke gjør det. Harry er nå en ting, men luftveiene dine og familiens synes nok mote er mindre viktig. Det er virkelig ikke sunt.

Jeg har noen allergier. Dette utarter seg som regel bare i litt nysing og litt kløe i øynene. Noen ganger får jeg astmaanfall hvis jeg blir utsatt for noe skikkelig jævlig og vegg-til-vegg er en av dem. Dette skjer svært sjelden, men tepper er fandens verk.
   #80
 3 026     Akershus     0

Strengt tatt er vel mye av det som beskrives som harry her egentlig bare ting som var in før, men ikke er det lenger.
Dette er hovedgrunnen til at man skal være skeptisk når fruen kommer løpende med med fersk utgave av en feminint interiørblad som inneholder siste skrik. Tenk fremover og prøv å forestill deg den lilla stuen din om noen måneder/år. Like lekkert da? Neppe. Å male er dritkjedelig så da blir det vhitt/grått her i gården. Pynt og nips kan skiftes ut.