2,135    4    0  

Krabbekoker - hvordan fungerer denne (se bilde).

 208     0
Har kjøpt såkalt krabbekoker, og det var svært mangelfull dokumentasjon som fulgte med. Den er satt sammen og testet, resultatet var veldig gule flammer og ikke den blåe/usynlige flammen man gjerne forbinder med gass.

Det er en "metall dings" i front av apparatet, som man kan justere på. Da vil det komme luft inn (jeg trudde det skulle være tett når man jobber med gass). Noen som kan hjelpe meg ASAP. Vi drar på hytta straks og hadde tenkt å ha denne med. 
Krabbekoker - hvordan fungerer denne (se bilde). - 20160609_143122.jpg - Dr.VanNordstrom

   #2
 226     0
Ser det er en skrue under, hvis denne skrus ut, kanskje du får dratt den hylsa med merkelappen på mot høyre slik at man kan regulere på en eller annen måte?

Hvor er den kjøpt?
  (trådstarter)
   #3
 208     0
Ja, den hylsa kan dras til side og regulere luft inntaket....fant jeg ut etter hvert.

Men jeg er vant med at man bare har en regulator (som regulerer mengde gass), ikke at man skal tilpasse lufting i tillegg. Uansett, jeg fant ut av det sånn passe Smile

Vi får se på hytta i morgen, skal bruke den til å koke vann for det meste.

Den ble kjøpt på nettsida til mekk.

http://www.mekk.no/krabbekoker-htc008/
O_K
   #4
 431     0
Vil tippe at denne trenger regulering av både luft og gass underveis siden det vanligvis er veldig stor effekt på slike krabbekokere. Når du tenner opp så må du kanskje bruke litt mindre luft for å unngå å "blåse ut" flammen, mens når den blir varm kan du øke luftingen slik at forbrenningen blir mer effektiv. Da unngår du i tillegg soting.