#31
 25     Melhus     0

Og kan du spørre flisleggeren om kvifor den blå tråden? Er det for å få mindre fuger eller hans metode generelt? Lurt viss det er for å få mindre fuger :)


For å få jevn tykkelse på fugene, kan hjelpemidler som flisekryss eller fugetau av ønsket bredde brukes. Her er fugebånd benyttet.

  (trådstarter)
   #32
 292     Porsgrunn     0
Er ganske vanlig med fugetau eller kryss. Betalte 20 000,-
  (trådstarter)
   #33
 292     Porsgrunn     0
Han la membran i skjøtet vegg/gulv og resten av gulvet. Kassa inn sisternene, flisla og fikk opp speilet. Han har noe tilpassning igjen med servantene og han skal flise opp noen hyller for oss + sette opp skyvedør til dusjnisjen.
20 000,- uten kvitto.

Skal sies at alt er marmor og da er det litt annerledes ved skjæring/kutting?
   #36
 5,188     Østlandet     0
Dette ble pent!
Støpte du flatt gulv eller helling?
Hvilken avretningsmasse brukte du?
Signatur
  (trådstarter)
   #37
 292     Porsgrunn     0
Ikke jeg som har gjort dette, men det ble støpt rett gulv. I dusjen så er gulvet senket noen cm. Husker ikke helt hvilken avrettingsmasse som ble brukt, men tror det var megaflis sin megaplan.

   #38
 49     Rogaland     0
Kjempe flott bad! :)
Vi bygger nytt hus og skal til å kjøpe inn dusj, toalett og vask til badet nå. Jeg har et par spørsmål. Dusjen deres, er det Damixa Slate2? Er dere fornøyde? Hvilken type vask har dere? Ligger den oppå benkeplaten, eller er den delvis felt nedi?
  (trådstarter)
   #39
 292     Porsgrunn     0
Heisann. Dusjen er Damixa ja. Men om det er slate eller slate2 er jeg usikker på. Vi kjørte slate på badekarbatteriet og kranene, jeg fikk også byttet kranhodet på bidé til slate. Vaskene kjøpte vi på megaflis og de er felt ned 7,5 cm i en 50mm våtromsplate fra RightPriceTiles. Vi er veldig fornøyd med dusjen:)