72    0    0  

Autorisert foretak trengs for å tilfredstille søknad til Bærum kommune iht søknad om omgjøring av tillegsdel til hovedel

 14     Bærum      0
Da jeg i 2017 kjøpte en etasje i underetasjen i en bolig i Bærum kommune, viste det seg at jeg hadde kjøpt en praktisk toroms leilighet i et hus (tomannsboligen) og satte igang med oppusing, oppgradering og ytterligere forbedringer utenefra til innomhus.

Selvfølgelig malte jeg og utbedret mange ting innvendig, samtidig som utendørs arbeide ble utført.

Da jeg søkte fasade endring i boligen viste det seg at omgjørelsen fra tileggsdel til hovedel hadde blitt oversett av selgeren da han omgjorde beliggenheten til den praktiske hybel leiligheten i huset under tidligere år.

Dette trenger et autorisert foretak til og hjelpe meg med. Iht til søknaden fra tilleggsdel til hovedel av boligen.

Alle rom med varige opphold er 200 cm eller mer. Men det trengs gjennomhengende gipspalter i etasje leilighetens himling. Enkelte elektriker arbeid. Enkelt rørlegger arbeid. Har min egne rørleggere og alt innen svak strøm..

Men det autoriserte foretaket trengs for å få satt igang og godkjent søknaden fra tilleggsdel til hoveddel.

Om noen kan hjelpe meg med å finne det rette autoriserings foretaket med navn, kontakt person som er dyktige og ikke tar overbetalt men som forholder seg til loverket og som tilrettelegge vil dette være svært ønskelig.

Håper å høre fra noen der ute dere og ser frme til fortsettelsen.

Mvh

Odd-Erik