34    0    0  

Er det markedsbehov for en tjeneste for inngåelse og oppfølging av avtaler om håndverkertjenester?

 1     0
Heisann, 

Jeg arbeider for tiden med en mobilapplikasjon som vil gjøre det enklere for private å inngå, og følge opp avtaler for kjøp av håndverkertjenester. Appen vil i hovedsak ha fokus på avtaleoppfølging, og bidra til at all kommunikasjon du som privatperson har med håndverker blir loggført skriftlig, og kan eksporteres i ettertid av prosjekt som gyldige avtaledokumenter. 

Det handler om å få gjennomført prosjekter som avtalt uten mangler, feil, unødvendige forsinkelser og uten unødvendige kostnader. 

Ideen kommer på bakgrunn av at mange oppussings- og tilbyggsprosjekter gjerne gjennomføres uten skriftlige avtaler, og kommunikasjonen underveis er manglende, og heller ikke dokumentert. 

Vi undersøker derfor om det er et marked for en slik tjeneste, og evt. hvilken funksjonalitet det da er behov for. Tar gjerne tilbakemeldinger fra dere her inne som har kjøpt håndverkertjenester, og savner et verktøy som dette. 

Det har blitt laget en nettside https://digitalagreements.no/ som beskriver produktet, og den funksjonaliteten vi ser for oss er kjekt å ha for den vanlige bruker. 

Produktet vil også ha en egen funksjon for håndverkere. 

Mvh
Jehans Jr Storvik
På vegne av Digital Agreements