81    1    1  

Hjälp med tillstånd på ett hus

 1     0
Behöver lite hjälp med denna rapport. Som jag tolkar detta kommer det kosta mycket pengar att få detta hus upp och stå. Vad tror ni? ÄR särskilt nyfiken på den första delen vad det faktiskt kan innebära? Någon som kan ge råd? Bör man undvika detta hus?- TG 3 er gitt til byggegrop og det nedre etasjeskille med tanke på tegn til råteskadet gulvkonstruksjon mot lavt kryperom innenfor ringmuren. Omfattende utbedring må påregnes og det anbefales total utskiftning.
- TG 3 er gitt til yttervegger med tanke på generelt større slitasje og vedlikeholdsbehov med stedvis noe råteskadet panel. Utskiftning kan påregnes.
- TG 3 er gitt til vinduer med tanke på generelt stor slitasje, spesielt utv. på vinduskarmer og det kan forventes utskiftning.
- TG 3 er gitt til overflater med tanke på hovedsakelig generelt større slitasje og renoveringsbehov.
- TG 3 er gitt til innv. trapp med tanke på manglende fallsikring uten rekkverk i boligdelens loftetg.
- TG 3 er gitt til baderommet med tanke på utette våtsoner på gulv og vegger og behov for renovering, da dagens dusjløsning ikke er å anbefale.
- TG 2 er gitt til innv. dører med tanke på justeringsbehov.
- TG 2 er gitt til pipe og ildsted med tanke på utbedringsbehov av for liten ildfast plate på gulv og sprekk i pipe oppe.
- TG 2 er gitt til el-anlegg med tanke på eldre alder, men det anbefales og vurderes som nødvendig med ytterligere inspeksjon av autorisert elektriker.
- TG 2 er gitt til utv. støttemur vest for uteplassen, med tanke på at den nordre delen har gitt noe etter for presset fra terrenget. Utbedring her kan bli nødvendig.

   #1
 1 198     Asker     1
Vil si det kommer an på tomt og pris. Uten å se helhetsbildet hopper ordet rivningsklart inn i hodet mitt. Men kanskje overdriver jeg. Kostbart blir det nok.
Signatur