32    2    0  

Lydisolering av tak

 7     0
Hei!

Jeg vurderer å kjøpe en eldre leilighet i en gammel bygård i Bergen. Det er høyt under taket. Etasjeskiller av trebjelkelag. Jeg antar det derfor vil være noe lytt fra leiligheten ovenfor?

Lurer i denne forbindelse på om det er mulig å lydisolere taket, og hva isåfall pris på dette vil være. Jeg tenker ikke å gjøre det selv, men at fagfolk skal gjøre det. Er dette jeg lurer på pris på. Har ikke peiling på hvem jeg skal henvende meg til så derfor spørr jeg her.

Jente 24

   #1
 246     Tromsø     0
Hvis det er høyt under taket har du flere muligheter, men det er mulig du må gjøre mer enn å lydisolere taket for at det skal bli bra. Pass på at det ikke påhviler noen strenge vernetiltak på boligen hvis det er en gammel ærverdig bygård. Pris er vanskelig å spå uten mer informasjon om leiligheten. Men de enkleste tiltakene koster ikke all verdens, mens mer inngripende tiltak kan fort bli kostbart. Anbefaler deg å ta kontakt med en eller flere snekkere eller en entreprenører for et tilbud.
HSt
   #2
 25 908     Lillestrøm kommune     0
Vær obs på at lyd kan gå ned i hulrom i vegger og gå rundt lydhimling, så dette bør evt også sees på i forbindelse med installasjon av lydhimling