#23
 344     Østfold     0
Det ble et bra resultat Grin, jeg klarte ikke å la være med og komme et et forslag til andre som også tenker at de vil gjøre samme løsning, siden du brukte kjøkken innredning under trappen føler jeg bare må vise en løsning som jeg har vært borte i flere ganger. som en liten inspirasjon til hvordan utnytte plassen under en trapp! Mange har drømt om et kjølerom men finner ikke plass i huset og synes det blir for tungvint med kjølerom i kjelleren, så hvorfor ikke plassere det under trappen?  :)
jorgenw: Skap/bod under trapp - kjølerom under trapp.jpg - Thermocold
Signatur
   #24
 6 690     Akershus     0
Det var kult med kjølerom under trappen! Later til at det bare settes inn en ferdig "kjølekasse" som så kles inn?

Selvsagt også tommel opp for løsningen til trådstarter!
Signatur
   #25
 344     Østfold     0
Helt riktig Cheffen  Grin
Kjølerommet kommer ferdig på mål etter vær enkelt sin trapp, siden ingen er helt like, også er det bare og kle det hele som vist i bloggen her. Selvsagt går det å bygge et slik kjølerom i tre og isolere selv også, men da hjelper det om du har en litt stor plass under trappen, siden det tar mye plass og bygge kjølerom i tre.
Signatur
   #26
 174     Stavanger     0
Det så veldig bra ut!

Skal i gang med lignende prosjekt etter hvert selv.

Hvordan festet du platene?
Skruer nederst, og lim i toppen?
Signatur
   #27
 344     Østfold     1
Hei
Det kan løses på flere måter, normalt bygger du en  2x2 tommers ramme/lettvegg rundt slik at du har noe og feste i. deretter kan du også sette noen skruer fra kjølerommet og ut i platene som dekker kjøleromsveggene, det er slik man også integrerer kjølehjørner med møbel plater også, men her lager du altså en ramme i tillegg. det viktige her er og få til luftingen for kjøleaggregatet, den skal ha en lufte rist inn nede og to lufte rister ut oppe.
Signatur

  (trådstarter)
   #29
 73     Bergen     0
Hei.

Beklager virkelig at jeg ikke har svart på år og dag. Men jeg har hatt masse andre ting å ta meg av:).

Jeg brukte MDF for å tette igjen trinnene. Kjøpt på coop obs bygg (slette veggplater)
Kappet de til med dykksag fra Jula (med skinnne)

Nå har jeg faktisk fått gjort ferdig boden også under. Kan legge ut ett bilde av den ikveld/morgen når jeg får tatt ett bilde:) Det ble gjort ved å sette opp egentlig en lettvegg med en vanlig dør helt inni hjørnet.