24    1    0  

Spørsmål om baderom og dusjdører (Duxa Harmoni)

 6     0
Jeg må justere et feste/skrue på en Duxa Harmoni dusjdør som er skadet (blitt litt løs) og må sannsynligvis lage et nytt hull, men klarer ikke helt å forstå instruksvideo eller dokument:

1: De sprøyter inn våtromssilikon i hullet som borres til en plugg eller skrue (see screnshot fra video og steg 4 fra bruksanvisning), men jeg ser ikke helt hvordan dette kan hjelpe/fungere da de deretter bare dytter inn en plugg? Detter ikke denne våtromssilikonen bare ned? Antas det noe mer om veggtype etc.?

2: bildet/video viser en plugg som brukes, men skruen må vel også inn i en stender (vet ikke hvilken type plugg some avbildes)

Mvh.

Spørsmål om baderom og dusjdører (Duxa Harmoni) -  - Un1235Spørsmål om baderom og dusjdører (Duxa Harmoni) -  - Un1235


   #1
 4,735     Sørlandet     0
1: silikonene er så ikke vannet trenger inn i hullet. Skal tyte litt ut av hullet etter plugg/skrue er skrudd inn. Skal lissom smøre rundt hullet og.  Avhengig av veggtype (fliser, baderomspanel) og hva som er bak må du enten ha plugg eller ikke. Selv drar jeg en streng silikon gjennom hele lista der denne ligger mot vegg. Da løsner det aldri, er relativt vanntett og sitter selv om skruene skulle løsne.

2: nei men om det ikke er ordentlig feste så må du ihvertfall legge silikongstrengen som nevnt over. Kanskje til og med litt tec7.