300    2    0  

Totalrenovere hus fra tidlig 80 tallet

 4     Elverum     0
Hei.

Jeg og min samboer har tenkt til å ta over mitt barndomshjem om rundt 2 år.
Det er fra tidlig 80 tallet og trenger en real makeover, noen som har gjort dette? Vi tenker at vi må drenere opp på nytt, bytte ut alt av strøm/rør/ventilasjon også vil vi bytte ut sentralfyr og radiatorer med vannbåren varme.
I kjelleren er det fra før varmekabler som vil bli veldig mye jobb å pigge opp, så dette har vi tenkt til å la være.

Vi har også planer om å ta takløft, er det noen som har gjort det? ca pris? Huset er et typisk 80 tallshus i skråning, og vi vil ha 2 hele etg+ kjelleren. så vi vurderer valmtak. Har også tenk på å bygge ut huset der det nå er karnapp(ca 2,5 meter, som vil ta helt fra bunnen av bakken til øverst ved taket), samme med å bygge ut ca 1,5 meter foran huset der det nå er dører.
Vi tenker også å forandre på planløsning og bygge et stort bad i det som vil bli øverste etg. Samt at vi vi l ha galleri ved inngangen.

Dette ble veldig mye, men er det noen som har noen anelse om hvor mye dette vil komme på? Tipper takløftet igjennom svenske taklyft vil komme på 1-1,5 mill. Vi har ca 2 mill ekstra vi vil bruke på reisten, rekker det?
Totalrenovere hus fra tidlig 80 tallet - Skjermbilde 2019-05-09 kl. 23.26.15.png - mawira

   #2
 9     0
Hei mawira, jeg er over middels interessert i hva ting koster:) Ser det er en stund siden du startet tråden - hva ble det til med prosjektet?