50    1    0  

Våtromsvinyl på fliser i dusjhjørne

G27
 1     0
Holder på med oppfriskning av et ~20 år gammel flislagt bad. Har fjernet et badekar og tenkte å sette opp et dusjhjørne her. Flisene ser fine ut, men jeg er usikker på hvor mye jeg stoler på membranen under. Derfor tenkte jeg å legge vinylgulv på flisene, kun i selve dusjhjørne. Fallet mot sluken er bra. Høres dette ut som en fornuftig løsning? Har ikke sett dette før. Normalt sett er hele gulvet dekket med enten vinylgulv eller flis, men jeg ønsker altså kun vinylgulv over flisene i dusjhjørne for så og beholde flisene i resten av rommet. Skal ha glassvegg for å skille av dusjhjørne mot resten.

På forhånd takk for svar folkens Smile

TSt
   #1
 12 953     0
Dette er ikke formuftig.  Vinylen vil jo ligge som en matte på gulvet, en har ikke sikkerhet for at en får dette tett på overgang mot vegg.  Da vil det bare bli enda verre ved at vann ikke vil tørke opp fra oversiden heller.  

Dusk kabinett er det eneste fornuftige her hvis en ikke stoler på underlaget. Det finnes litt mer spennende enn de 4000kr på tilbud kabinetter som finnes.  De med "tungt" kar virker mye medre å "gå" i enn den med tynne kar.