47 717    45    11  

Ecofan sirkulasjonsvifte : Synspunkter og erfaringer?

 141     1
Hei.

Kom over viften Ecofan i ett eller annet blad. Er det noen som har prøvd denne?

Mvh

Narve
Signatur

   #1
 84     Øst Finnmark     0
Har sett den i bruk. Ser ut til å virke bra den.
Signatur
   #3
 10     0
Naboen min har en slik, og jeg er VEELDIG misunnelig. De sprer varmen godt i rommet, i tillegg til at de er superinteressante rent teknisk da selvfølgelig. De er også veldig stille.

En nice feature de har er at dersom ovnen de står på blir for varm, så bøyer de opp metallplaten under automatisk, slik at de reduserer flaten som berører ovnen, slik at de ikke "letter og flyr sin vei".

Drømmegaven til far i huset det der :)

  (trådstarter)
   #4
 141     1
Står helt klart høyt på listen her også, men ikke blitt noe av enda. Koster jo litt, samtidig som jeg ikke helt har blitt klok på hvilken modell jeg kan ha. Ser ut som jeg må gå for 806 pga overfaltetemeraturen på ovnen, og det er jo den dyreste :)

Mvh

Narve
Signatur
   #5
 177     0
Noen som vet hva de koster i Norge?
Ser de koster fra $89 + shipping på Ebay
Signatur
  (trådstarter)
   #7
 141     0
Har faktisk ikke tenkt på finn.no i det hele tatt. Har kikket på e-bay, men kom ikke så mye bedre ut. www.boligenergi.no (fant på finn.no) er billigste jeg har funnet i Norge så langt.

Mvh

Narve
Signatur

  (trådstarter)
   #9
 141     0
Ja, ecofan.no er importøren (GOHELSE KIRKENES BANDAGISTFORRETNING AS), men de er IKKE billigst. Hvis en skal ha 800 eller 802 tror jeg det er en del å spare på å importere via e-bay. Mens den for konveksjonsovner, 806, er ikke noe å hente ved å kjøpe utenlands. I hvert fall var det ikke det når jeg sjekket for en måned eller to siden.

Mvh

Narve
Signatur