16 752    45    0  

Hvordan få gratis varmepumpe, samt at den ikke koster en eneste kw!

 282     Tønsberg     0
Jeg har løsningen på hvordan mange kan spare 1000 vis av kroner! Har oppgradert egen bolig med denne løsningen. Frem til jeg får lastet bilder ut på nettet. Tenkte jeg at alle smarte hoder her kan prøve å gjette hva jeg har utrettet i egen heim? Hvem gjetter løsningen? Lykke til!

   #1
 194     Bergen     0
kjøleskap?
Signatur
jaf
   #6
 4 727     tromsø     0
Det leveres jo inn mange varmepumper fra bedrifter o.l. til skroting som egentlig er ok.Men siden ombygning og endra behov  skrotes dem..Har nesten vurdert å ta en med hjem,men tør ikke p.g.a.dama :-\.Har selv tatt prosjektor fra et sykehus og lapptopp det klarer eg å lure unna dama.(det ligger en egen container for el avfall)
   #7
 194     Bergen     0
har et nytt forslag:
bruke peltierelementer?

vil tro man kan finne de billige på nett, men det blir ikke gratis da Tongue samt det er jo begrenset hva du kan gjøre med effekten du får ut. Men du kunne vel brukt t.d. varme fra vannrør i bolig, ev. varme fra peis/ovn til å lage strøm. Måtte vel koblet sikkert en del av de sammen og denne strømmen kunne du brukt til sirkulasjon av luft.
Signatur

   #8
 9 677     Kysten     0
Pumpen må jo ha strøm. Har du funnet en måte å produsere det selv, turbin i en elv? Selve varmepumpen kan en jo få gratis