10,846
12
0
Kjøkkenpeis: Blir den brukt?
45
0
Noen som har gode råd å gi om en moderne kjøkkenpeis med godt innsyn til flammene?
Hjørnemodell er å foretrekke.
Og kanskje viktigst trenger jeg tips på om dette er noe man bør prioritere?
Dere som har kjøkkenpeis - når bruker dere denne?
Kona vil ha en kjøkkenpeis (jeg vil ikke) og det medfører at vi må montere en exttra pipe kun til kjøkkenpeisen + kjøpe en peis (som også tar plass). Penga flyr :'(
Så mitt spørsmål må bli - når bruker man en kjøkkenpeis?
Hjørnemodell er å foretrekke.
Og kanskje viktigst trenger jeg tips på om dette er noe man bør prioritere?
Dere som har kjøkkenpeis - når bruker dere denne?
Kona vil ha en kjøkkenpeis (jeg vil ikke) og det medfører at vi må montere en exttra pipe kun til kjøkkenpeisen + kjøpe en peis (som også tar plass). Penga flyr :'(
Så mitt spørsmål må bli - når bruker man en kjøkkenpeis?
Den finnes i både høy og lav utgave og i mange fargemuligheter på dørene.
Lekre saker må jeg si ;D
Manhattan kjøkken kan plasseres på hjørne og på rettvegg.
Som rettveggspeis kan den vendes mot høyre eller venstre.
Leveres standard med ruvina marmor ileggsplate.
Vi har planer om å bruke kjøkkenpeisen på fridager vi har god tid og kanskje ikke minst når det er litt extra kaldt ute. Kosepeisen har vi døpt den alt. Vi har spiseplass på kjøkkenet, så vi planlegegr å fyre opp så snart sjansen byr seg
For ikke å snakke om at både pipen og peisen tar plass - det er også endel jobb å montere!
Du får mye god rødvin for de pengesummene ;D
Peis på kjøkkener er rein og skjær luxus, men det fortjener du!
- Vi fyrer på peisen hver midddag i hele desember - julestemningen blir maksimal!
- Venner på besøk - fyr i peisen!
- Litt kaldt og lite fres i den tregt regulerte gulvvarmen - fyr i peisen!
Peiskos på kjøkkenet - ta deg råd til dette!
Vi kutter ut kjøkkenpeisen i det nye huset. Har det nå og bruker den KUN på julaften.
I spisestuen derimot - der skal vi ha en litt høy og liten peis.
Tror kanskje den blir lite brukt den også, men sikkert langt mer enn på kjøkkenet!
Noen som har noen ideer og lurer veldig på det med geleen, om den kan brukes andre plasser enn i sånne spesielle ovner.
Vel...lutefisk, rakfisk, fenalår, badsturøkt lammelår osv er alle produkter som er sett på som "eksklusive", men er egentlig bare en gammel måte å øke holdbarheten, siden de ikke hadde kjøleskap før i tiden
Nå er det ikke nødvendig med peis på kjøkkenet for å holde varmen, men den er en ekstra utgift som i funksjonssammenheng er unødvendig... Derfor er det eksklusivt