5 067    0    0  

Pristilbud på muring av innsatspeis. Hva synes dere?

 17     0
Hei,

Vi vurderer å mure inn en tysk peis av typen Brunner i stua vår og har fått et tilbud fra en murer. Selve peisen kan dere se her (57/52/52-hjørnevarianten).

Vi har fått et tilbud på den til kr 26.100 (opprinnelig 29.000). Det er greit nok. Men det er prisen på selve murerjobben vi synes er litt dyr; 23.000 + materialer til peis kr 13.050.

Hva synes dere? Hva burde prisen ligge på?


I tillegg har vi fått påpakk fra feieren i kommunen vår om at pipa må være synlig fra fire (!!) sider inne i huset i tilfelle pipebrann. I enkelte av etasjene har vi allerede -uvitende om regelen - kledd den inn med gips - og for oss blir det egentlig uaktuelt å fjerne det. Dermed er vi nødt til å renovere pipa ved å senke ned rør, hvilket forøvrig muligens er en mer holdbar og langsiktig løsning.

For dette skal samme murer ha kr 24. 750. Tilsammen har hele tilbudet fra han (pipeløp, peis, muring av peis, materialer og frakt av ovn) kommet - etter pruting - på kr 92.500.

Igjen - va tycks?

Kjempetakknemlig for hurtige tilbakemeldinger!Pristilbud på muring av innsatspeis. Hva synes dere? - repository.jpg - Greverud