1,435    8    0  

Rehabilitering av pipe med glidestøp. Hvor kjøpe egnet mørtel??

 18     0
Jeg har tenkt til å prøve meg på å rehabilitere pipa selv. Og derfor prøver jeg å finne noen som selger mørtel som er egnet til formålet. Har kun klart å finne det i en Svensk nettbutikk. Og når jeg ringte varmeavdelingen hos den lokale Montér, så hadde de aldri vært borti det...

   #2
 262     0
Dette er noe du kan få kjøpt hos de fleste fagbutikker. Ikke nødvendigvis lagervare. Hva slags pipe skal du glidestøpe?
Signatur
HSt
   #4
 36,650     Lillestrøm kommune     0
Kan absolutt ingenting om dette, husker bare at jeg leste at noen hadde glidestøp som ikke holdt mer enn noen få år, gal utførelse ?
   #5
 6,703     Akershus     0
Mulig du har lest det i en av mine poster, HSt. Jeg har en bekjent som er feier og han har vært borti noen glidestøpte piper som han ikke var imponert over. Selv om det kun var 2-3 år siden arbeidet var utført så han seg nødt til å beordre ny rehabilitering.

Om det skyldes dårlig utført arbeid eller at glidestøp er en dårlig egnet metode for rehabilitering vites ikke. Så jeg skal på ingen måte argumentere for at glidestøping er noe man bør holde seg unna.
  (trådstarter)
   #6
 18     0
Noen som har noe å tilføye? Hadde håpet å kunne bruke glidestøp, siden det er noe jeg kan klare selv. Å sette inn Plewa, eller stålrør er ikke akkurat DIY
HSt
   #7
 36,650     Lillestrøm kommune     0
Jeg vil tro at det for glidestøp er en hel masse parametre som rensing av pipeløp forvanning, kvalitet på støpemasse, osv som alle må være korrekt. For meg virker foringer av noe slag som mye mer DIY. Etter 10 glidestøp begynner en kanskje å finne ut av alle problemer tenker jeg. Eller sitter du på en ferdig guide for glidestøp ?

  (trådstarter)
   #8
 18     0
Har kun lest endel om det på Svenske fora. Og det virker veldig rett frem. Det er en veldig vanlig form for rehabilitering der.
En skikkelig feiing av pipa og forvanning er nok et godt utgangspunkt.