4 250    7    0  

Stålpipe?

kcd
 139     0
Vi skal nå til å bygge tomannsbolig- og pga planløysing og egne ønsker var planen å gå for stålpipe med en dreibar ovn/ evt en med innsyn fra tre vinkler. Men etter et møte med vår byggmester fikk vi til informasjon at de ikke monterte noe særlig av stålpiper pga fare for fukt på kaldtloft.

Noen som har erfaringer eller meninger anngående dette? Gjerne fagfolk med positive tilbakemeldinger da dette er noe fruen gjerne vil ha Grin

   #1
 278     0
Ikke fagfolk her hos meg, men min byggmester hadde ingen problemer med stålpipe. Tvert imot, han syns det hørtes veldig bra ut, da vi også skal ha dreibar ovn!
   #2
 288     Valderøya     0
Vi skal ha stålpipe, og har ikke hørt noe negativt om det. Vil tro at det viktigste for å unngå fukt er å ha fullisolert rør på den delen som passerer kaldt loft.

Beslag og tetting er akkurat det samme som for en vanlig pipe, så det burde ikke være noe problem.

Men jeg har desverre ikke noe erfaring å vise til enda, for pipen står på en pall i garasjen..  :)

Signatur
kcd
  (trådstarter)
   #3
 139     0
Hørest bra ut dette da:) Har jo uansett garanti når en bygger nytt så får jo heller følge med nøye på hvordan det utvikler seg.
taz
   #5
 3 840     Haugesund     0
300mm før du går gjennom bjelkelaget/taket, er det krav om fullisolering. Da vil du bare få en lunk på utsiden. Ikke noe jeg ville vært redd for med tanke på kondens, iallefall.
Signatur