#23
 714     Bærum     0

Ja, det er et poeng. Har ikke prøvd Julaen.


Vekten er jo så og si identisk så er nok hvordan den er balansert i så fall. Men den koster ikke akkurat mye i forhold til de andre.
KE
   #24
 3 043     Hordaland     0
Jeg har akkurat startet sparkeljobben og har en giraffsliper som jeg tenkte å kjøre i gang. Men er det noen som kan gi meg en god oppskrift på hvordan den brukes. Tips og triks mottas med stor takk!
Eye
   #25
 260     Jæren     0
Det viktigste er kanskje å passe på alltid holde hodet/sandpapiret parallelt med flaten. Kommer du skjevt ut lager du fort dype spor i sparkelen. Fort gjort, spesielt i tak.

Ellers så bruker jeg sirkulære bevegelser over skjøtene.
   #26
 649     Trondheim     0


Hei

Hvor grovt papir bruker dere på slike maskiner ? Frem til nå har jeg alltid slipt for hånd og bruker stort sett 120 om det ikke er for store ujevnheter.

Jeg driver å skjøte/hjørne sparkler gips og ser for meg at en slik maskin vil lette pussearbeidet en del men bør jeg bruke litt finere papir enn for hånd da de kanskje er mye mer effektive/raske ? Tenker på faren for å pusse ned for mye for kjapt

Mvh
Kristian
   #27
 5     1
Vi brukte altid p100 på slipmaskinene, man bruker finere papir for hånd og lit grovere med maskin, p100 med maskin er samme som p150 for hånd

   #30
 651     Bergen     0
Har de ingenting som kan festes på beltet, slik at den hviler på hoften, istedenfor å stå og holde den? De må jo bli veldig utslitt disse pros'ene som jobber med dette hvis de må holde den hele dagen?