KE
   #11
 3 361     Hordaland     0
Jeg har den som heter Project Pro 117, ligner på den siste du linket til. Jeg bestilte dette på Sprayguns.co.uk Den kom vel på rundt 6 tusen med litt tilbehør, byttet ut slangen i en 15m blandt annet, noe som er veldig greit så man slipper å flytte maskinen etter seg.

Jeg har ikke forsøkt den på små overflater men kan ikke skjønne hvorfor det skulle være noe problem. Jeg har brukt Lady tak og Lady Pure Color med denne, overflaten blir veldig fin, antagelig mattere enn om man skulle rullet på. Jeg har kjøpt den med tanke på å spraye hele rom innvendig, spraye vegger utvendig samt å spraye hjemmelagde møbler. Selve sprayejobben går veldig raskt men det krever at man har maskert endel på forhånd. Maskinen støver svært lite, jeg malte hele taket i stuen flere ganger uten at det ble tåkete, men man går ikke med finskjorten på uansett da. Biltema og båtbutikker selger slike "bunnsmøringsdrakter" som er fin å ta på seg, maske og briller er også anbefallt. Det bør være mulig å bruke en slik pumpe utendørs også på en vindstille dag.

På youtube ligger det endel klipp, blandt annet dette.

   #12
 394     Strömstad     1
Jeg har en Wagner 585 samme som du ser på. Må brukes litt mer før jeg kan uttale meg for mye om den. Har brukt den litt på ytterveggen med butinox futura. Må tynnes ut ca 10 prosent. Litt malingsky, men ikke for ille. Dekker greit, men det blir tynnere enn med pensel. Antar den fungerer bedre til innemaling.

Betalte 1600 SEK for min på Conrad.se
Signatur