(trådstarter)
   #11
 1 847     0
Supert, og takk for gode svar.

Ja leste litt om modellen som går på batteri. Litt usikkerhet om hvor mye en får malt på et batteri. Ser for meg at soverom og slikt går fint, men er jo greit å være helt sikker på at en faktisk får malt ferdig rommet en begynner på. Får undersøke litt nærmere i morgen før jeg tar en avgjørelse på om jeg skal slå til på FF modellen på batteri eller ikke. Veier vel fort litt mer disse på batteri også, så frykter det kan bli mye vekt når en har maling i den også og skal jobbe øverst på vegger eller male tak.

Maskinen bærer preg av at den er blitt brukt da den har en god del maling på maskinen og batterier. Skal vel noe til å klare å unngå det på en slik maskin.

Ultra som er den nye serien til Graco?

https://www.spraydirect.co.uk/acatalog/Graco-Ultra-Corded-Handheld-Airless-Sprayer-17M360.html#SID=30

   #12
 836     Østfold     0
Ja det er den nye serien. 400 gram veier det Dewalt batteriet. Det blir litt vekt med ledningen som henger på også. Når jeg sto oppunder mønet, med 4 meter ledning eller noe hengende, så lagde jeg en løkke og tok den rundt hodet for å avlaste vekten. Og visst går det.. men DA bestemte jeg meg for en batteriversjon:) Husk også at det går relativt raskt å "sprute bort" en beholder med maling. Så i praksis blir du ikke stående å holde den ut fra kroppen i noe særlig lang tid.

Søl på maskinen blir det. Men med en mikrofiberklut og en liten tannbørste får man lett bort vannbasert. Om man gidder. Det er jo ikke egentlig nøye. Men selv liker jeg best at verktøyet ser fresht ut.
Signatur