#21
 665     Oppland     0
du bør ha armering om du ikke har forsterket gulvet!! om ikke er det mulig at du må pusse opp badet om ikke alt for lenge Wink

  (trådstarter)
   #22
 163     Hedmark     0
Ja det var det jeg og tenkte. Burde nettet loftes litt fra gulvet, eller holder det at det ligger helt nedi gulvet? Og skal det overlappes der det skjotes? Evt festes sammen?
   #23
 665     Oppland     0
hvor mye skal du støpe? løft det gjerne litt, overlapp eller skjøtes avhengig av hva du skal bruke
   #25
 665     Oppland     0
er ikke helt inne i valg av armering men vil da tro at 6mm armering med 10cm masker burde være greit nok... rett meg gjerne noen om jeg tar feil. Da er det greit med et par maskers overlapping
   #26
 22,342     Akershus     0
Det holder sikkert med P091 eller liknende armering. En rute overlapp er ok. Armeringen skal helst ligge midt i betongen/støpen.
   #27
 282     0
her er mer produktinfo:

http://www.weber-norge.no/gulv/weber-produkter/gulvloesninger/gulvavretting/gulvavretting-paa-tregulv.html?0=

http://www.weber-norge.no/uploads/media/18105_Gulvavretting_skjermversjon_01.pdf

Det anbefales armering om man legger det på gulv med "lav fasthet" som tregulv - (hos meg ble det vurdert at sponplate 22mm + 6mm masterboard var stivt nok på et mindre rom på 3x3 meter - at man ikke burde ha armering)  

Armering kan enten benyttes glassfibernett fra leverandørene av støpemassen eller P091 armering f.eks.

Med armering kan man da legge dette rett på tregulvet uten masterboard mellom (Da armeringen gjør at man får kablene litt opp fra gulvet). Armeringen skal ligge litt opp fra gulvet med f.eks. 10mm avstandsstykker, så den ligger litt opp i støpen.

Støpen blir da noe tykkere, men man slipper masterboard platen som jo også bygger 6mm så det går vel opp i opp omtrent.

Så her kan du bare kjøre på:  Primer på gulvet først, armering rett på tregulvet, feste kabelen i armeringen og flytestøp oppå :)  (trådstarter)
   #28
 163     Hedmark     0
Noen som har noen fikse ideer om hvordan jeg burde legge opp det elektriske ved servantskapet?
Så et tips om å ha stikkontakt inni et høyskap, men da må man vel nesten vite noenlunde hva man skal ha av innredning, noe vi ikke har bestemt enda..

Er det vanlig å legge et punkt bak speilet, eller hvor legger man opp til lys?

   #29
 665     Oppland     0
Legg opp et rør på 190cm over ferdig gulv midt over avløp til servant og dra gjerne røret sikksakk i veggen bak så har du muligheten å borre et hull til kontakt der det passer seg
  (trådstarter)
   #30
 163     Hedmark     0
Det går (veldig) sakte fremover med badet jeg holder på med, har nå kommet dit at jeg støpe gulvet. Tenkte litt på dette med membran, og lurte på om jeg skulle få lagt gulvbelegg som en membran oppå støpen. Det burde vel gå å legge fliser oppå der igjen? Synspunkter på dette?

og jeg har forsåvidt skjønt at det ikke er vanlig med membran i taket, hva med overgang vegg/tak, burde det legges en remse der eller er dette bare tull også?